William Carvalho Fenerbahçe transferinde son gelişmeler... Jesus'un Ali Koç'tan özel isteği

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
William Carvalho Fenerbahçe transferinde son gelişmeler... Jesus'un Ali Koç'tan özel isteği

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, Real Betis'te William Carvalho için resmi girişimlere geçtiğimiz hafta sonu başladı. 30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Jorge Jesus'un Başkan Ali Koç'tan öze isteği... Orta sahada Luiz Gustavo, Sosa ve Ozan Tufan gibi 3 ismi gönderen Sarı-Lacivertliler, Jesus'un sistemi için çok önemli olan Portekizli yıldızı kesin olarak kadrosuna katmak istiyor.Fenerbahçe, Real Betis'te William Carvalho için resmi girişimlere geçtiğimiz hafta sonu başladı. 30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Jorge Jesus'un Başkan Ali Koç'tan öze isteği...

 Orta sahada Luiz Gustavo, Sosa ve Ozan Tufan gibi 3 ismi gönderen Sarı-Lacivertliler, Jesus'un sistemi için çok önemli olan Portekizli yıldızı kesin olarak kadrosuna katmak istiyor.Jorge Jesus'un Sporting'den öğrencisi olan Carvalho, 2018 yazında Real Betis'e 18 milyon euroya satılmıştı.

Betis geçen sezon La Liga'yı 5. sırada bitirirken William Carvalho 33 maçta 2 gol, 3 asistlik katkı sağladı.Portekiz Milli Takımı'nın formasını 73 kez giyen yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro ve Real  Betis'le 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

ORTA SAHANIN BEYNİ OLACAK

Peki Fenerbahçe bu yoklukta böylesi önemli bir futbolcuyu nasıl alacak?Yağız Sabuncuoğlu'nu haberine göre; Fenerbahçe'nin 6 numara için istediği ilk isim William Carvalho. 

Oyuncunun sözleşmesinde çıkış maddesi bulunuyor. William Carvalho Fenerbahçe'nin sözleşme şartlarını kabul ederse; Fenerbahçe, Real Betis ile çıkış maddesi üzerinden bonservis pazarlıklarına başlayacak.Jorge Jesus'la yeniden çalışmaya çok istekli olan Carvalho, "kulübümü halledin ben gelirim" mesajı yolladı.

Real Betis'le Kral Kupası zaferi yaşayan tecrübeli futbolcunun 5 milyon euroya bitirilmesi bekleniyor.

William Carvalho Fenerbahçe transferinde son gelişmeler... Jesus'un Ali Koç'tan özel isteği

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...