Zeynep Bastık ile Tolga Akış’ın gerçek boşanma nedeni ortaya çıktı

Düzenleyen:
Zeynep Bastık ile Tolga Akış’ın gerçek boşanma nedeni ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz sene temmuz ayında nikah masasına oturan Tolga Akış ile Zeynep Bastık çifti evliliklerinde bir sene dolmadan ayrılık kararı almıştı. Konuyla ilgili iddiaları sosyal medya üzerinden doğrulayan çiftin gerçek boşanma nedeni ortaya çıktı.

Şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu menajeri Tolga Akış ile geçtiğimiz yaz nikah masasına oturmuştu. Çeşme’de düğün yapan çiftin boşanacakları yönündeki haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Zeynep Bastık ve Tolga Akış iddialara Instagram hesabından cevap vermişti.

ZEYNEP BASTIK: AİLE KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Zeynep Bastık açıklamasında, “Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Zeynep Bastık ile Tolga Akış’ın gerçek boşanma nedeni ortaya çıktı

 TOLGA AKIŞ: EVLİLİK İŞİNİ ÇOK BECEREMEDİK

Zeynep Bastık’ın eşi ve menajeri Tolga Akış ise “Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik eve ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz” demişti.

ARALARINDA KRİZ ÇIKTI

Sosyal medyada ‘ihanet var’ dedikoduları dolaşıyordu. Oysa çiftin gerçek boşanma nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre Tolga Akış, aynı zamanda menajerliğini yaptığı Zeynep Bastık’ın tüm kazancını alıyor, bu durum da ikili arasında krize neden oluyor. İkili arasındaki maddi anlaşmazlık ayrılığa kadar gidiyor.

Öte yandan evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için anlaşmalı boşanma davası açamayan Zeynep Bastık ile Tolga Akış, Temmuz ayında mahkemeye başvuracak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...