Vicdanımız rahat

Düzenleyen:
Vicdanımız rahat

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Faslı oyuncuları, “İddialar gerçek dışı. Bunları kabul etmiyoruz” dedi. Takım için “kalitesiz” demediğini söyleyen Aatıf, “Durumu umursamasam sessiz kalırdım” diye konuştu

Fenerbahçe’de kazan kaynamaya devam ediyor. Kadro dışı olan Aatıf Chahechouhe ile Nabil Dirar, Başkan Ali Koç’un suçlamalarına cevap verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Aatıf, Kayseri maçı sonrası soyunma odasında yaşananlarla ilgili olarak kadro ve teknik adam değişimine vurgu yaptığını belirtip “Asla şu andaki takım içim ‘kalitesiz’ ifadesini kullanmadım” açıklamasında bulundu. Samimi bir aile ortamında takımın başarısı için düşüncelerini dile getirdiğini söyleyen Aatıf, “İçinde bulunduğumuz durumu umursamamış olsam, zaten hiç konuşmaz, sessiz kalırdım” dedi.

İhanet etmedim
Takım kötü giderken neşeli tavırlar içinde olmadığının altını çizen Aatıf, “Kaybettiğimizde üzüldük, kazandığımda güldük.  Disiplinsizlik ve vurdumduymazlık, kariyerim boyunca bana uzak olan iki kelimedir. Profesyonelliğimden ödün vermedim, vermeyeceğim de. İçeride olanları dışarıyla paylaşmak ve ihanet, asla söz konusu olamaz. Vicdanen rahatım” dedi. Aatıf, Dirar’ın oynaması yönünde bir talebi olmadığı söyledi. Faslı bir diğer oyuncu Nabil Dirar ise “Hiçbir zaman disiplinsiz davranmadım, yüzde yüzümü vermeye çalıştım” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...