Şaşırtma vakti!

Düzenleyen:
Şaşırtma vakti!

SPOR Haberleri

Millî takım patronu, “İlk on biri maçtan önce açıklamam. Maçın kilidini çözecek reçeteyi, kimin nerede, nasıl oynayacağını söylemem” derken ‘sürprizim var’ imasında bulundu, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi

A Millî Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu Rusya maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Arda Turan’ın kadroda olmadığını bilmeyen bir Rus gazetecinin, “Arda on birde olacak mı?” sorusuna, “İlk on biri maçtan önce açıklamam doğru değil” karşılığını veren Rumen çalıştırıcı, “Maçın kilidini çözecek reçeteyi, kimin nerede, nasıl oynayacağını söylemem. Rusya fizik gücü yüksek bir takım. Biz ise onlara onlara göre daha farklı oynayan, kısa paslar yapmaya çalışan bir ekibiz. Kimin daha başarılı olacağını göreceğiz” şeklinde konuştu. 

Avantaj arıyoruz
“Genç futbolcular güçlü, iyi ekiplere transfer oldular. Ben şu anda onlara yardımcı olmaya çalışıyorum, kendi ekiplerinde kalıcı olmaları lazım” diyen Luce, “Genelde teknik adamlar tecrübeli oyuncularla oynamak isterler ama bazı teknik adamlar gençlerle yola çıkar. Onlara zaman ve güven vermek lazım. Ekibime, Türk futbolcusunun kalitesini ön plana çıkarmaya çalışan, canlılıklarını, tekniklerini, becerilerini ön plana taşımaya çalışan bir futbol oynatmaya çalışıyorum. Kazanan takım grubu lider bitirmek için avantaj kazanacak. Her iki taraf da birbirini tanıyor. Gücümüzü ortaya koyup kazanmak istiyoruz” diye konuştu. 

Çalhanoğlu özel görevde

Bosna maçında lider oyuncu eksikliğini fazlasıyla hisseden ay-yıldızlı ekipte Lucescu, Hakan Çalhanoğlu’nu ana kumanda yapacak. Geriden oyun kuran frikik kullanan ve uzaktan şutlar atan Milan’daki gururumuz ekstra sorumluluk alacak.

ÖNDE BASKI, AYAĞA PAS
Türkiye, Rusya maçına hazır. Son taktik idmanını da yapan ve maç saatini beklemeye geçen ay-yıldızlılar Rusya’ya önde baskı kurup oyunlarını bozmaya çalışacak. Ayrıca kazanılan toplarla hızlı çıkılacak ve riskli paslardan kaçınılarak ayağa toplar atılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...