Veratti’ye İcardi formülü

- Güncelleme:
Veratti’ye İcardi formülü

SPOR Haberleri

İtalyan oyuncu, tıpkı Arjantinli yıldızda olduğu gibi önce yıllık ücretinin bir bölümü karşılanarak kiralanacak, sonra da satın alınacak…

Norveç ekibi Molde’yi deplasmanda 3-2 yenerek Şampiyonlar Ligi’nin eşiğine gelen Galatasaray, yıldız transferine doymuyor. Son olarak Hâkim Ziyech transferiyle gündeme oturan sarı kırmızılar ses getirecek iki transferin daha peşinde. Bunlardan birisi dünyanın en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen 37 yaşındaki Sergio Ramos… PSG ile sözleşmesi biten İspanyol oyuncu yıllık 7,5 milyon avroluk talebini 5 milyon avroya kadar indirdi. Molde maçının rövanşından sonra bu transferin bitmesi bekleniyor.

ENRİQUE ONU İSTEMİYOR

Aslan’ın bir diğer transfer gündemi ise yine PSG’de oynayan Marco Veratti. Fransız takımının hocası Luis Enrique’nin kadroda düşünmediği 30 yaşındaki oyuncu için sarı kırmızılılar Mauro İcardi taktiğini uygulayacak. Galatasaray, Marco Verratti’nin yıllık ücretinin küçük bir kısmını ödeyerek bir yıl kiralamayı planlıyor. Yapılacak anlaşmaya satın alma opsiyonu da konulacak. Oyuncuyu satmayı düşünen PSG, transferin kapanacağı 1 Eylül’e kadar bunu gerçekleştiremezse Galatasaray’ın eli daha da güçlenecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...