Trabzonspor'a ağır darbe! Karadeniz derbisinde zafer Rizespor'un

Düzenleyen: / Kaynak: UĞUR AKTAN
- Güncelleme:
Trabzonspor'a ağır darbe! Karadeniz derbisinde zafer Rizespor'un

SPOR Haberleri  / UĞUR AKTAN

Bordo mavili defans yol geçen hanı gibiydi. İlhan Palut’un ekibi Benhur (2) ve Mocsi’nin sayılarıyla güldü. Bakasetas (pen.) ile Enis Destan’ın golü ev sahibine yetmedi. Taraftar teknik heyete ve oyunculara öfke saçtı.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında alan Trabzonspor, bu mağlubiyetin yaralarını sarmak için çıktığı maçta bir darbe de ligin yeni takımlarından Çaykur Rizespor’dan yedi. Karadeniz derbisine sahne olan 90 dakikada İlhan Palut yönetiminde lige adapte olma çabası veren rakibine 3-2 mağlup olan ev sahibi, gelecek adına da iyi sinyaller vermedi.

BENHUR ETKİSİ

Maçta gol perdesi karşılaşmanın 20. dakikasında açılırken, Rizespor’un hafta içinde imza attırdığı Macar golcü Mocsi, sağdan gelen orta sonrasında Uğurcan’ın da hatasıyla takımını öne geçirdi: 1-0. 43’te yine sağ kanattan arka direğe yapılan orta sonrasında önemli bir şans bulan konuk takım bu defa Benhur’un son vuruşuyla farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu skorla bitti: 2-0.

LARSEN ÇOK AKSIYOR

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf olan Trabzonspor 58’da Bakasetas’ın penaltıdan kaydettiği golle farkı bire indirse de 66’da bir kere daha sahne alan Benhur iyi bir kontrol ve düzgün bir gol vuruşuyla farkı bir kez daha ikiye çıkardı: 3-1. Son bölümde tüm hatlarıyla yükselen Bjelica’nın ekibinde genç futbolcu Enis Destan 83’te kafasını çalıştırsa da yeterli olmadı: 3-2.

BANA GOLCÜ LAZIM

Trabzonspor’un teknik direktörü Nenad Bjelica, Çaykur Rizespor’un galibiyeti hak eden taraf olduğunu söylerken, “Tuzaklarımız vardı ama rakibimiz kendi bulduğu fırsatları değerlendirdi. Biz fırsatları değerlendiremedik” vurgusu yaptı ve , “Her oyuncunun yokluğunu hissedersiniz ama bu bir bahane olamaz bizim için. Aramızda katmaya çalıştığımız pozisyonlar var. Bunların arasında santrfor ve orta sahayı sayabiliriz. Bu oyuncuların aramıza en kısa sürede katılmasını umuyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: UĞUR AKTAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...