..Ve 19.07’de Fener Ol’uyor

Düzenleyen:
..Ve 19.07’de Fener Ol’uyor

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin, finansal krizden çıkabilmek için hazırladığı dünyada eşi benzeri görülmemiş yardım kampanyası 19:07’de Başkan Ali Koç’un talimatıyla resmen start alıyor

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe Yönetimi, mali kurtuluş olarak gördüğü “Fener Ol” kampanyasını bugün hayata geçiriyor. Gönlünü sarı-laciverte veren herkesi elini taşın altına koyması için yapılacak davet bizzat Başkan Ali Koç tarafından gerçekleştirilecek. Koç, FB TV ekranlarından yapılacak yayında bilgi verecek ve kampanya resmen start alacak. Projenin başlangıç gün ve saati de özel olarak planlanmış şekilde. Harekât, Fenerbahçe takım otobüsünün kurşunlandığı 4 Nisan 2015’in tarihinde, 19:07’de başlayacak. Finansal fair play anlaşması imzalanan UEFA’nın da onayıyla gerçekleştirilecek organizasyonda amaç, Fenerbahçe’nin eksi 65 milyon avroluk bakiyeyi kapatmak. Kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Mayıs.

Hedef bir milyar lira

Fenerbahçe’nin bu dev meblağı 57 günlük süreçte kapatması gerekiyor ki, bu pek de kolay görünmüyor. Zira günlük bir milyon avro toplanması bile hedef için yeterli olmayacak. Ancak, Başkan Ali Koç, sarı-lacivertli camiaya güveniyor. Fenerbahçeli iş adamlarının önderlik etmesi beklenen kampanya için kulübe günler öncesinden para yollamaya başlayan taraftarlar, ayrıca kendi aralarında düzenledikleri ekstra organizasyonlarla hedefin tutturulması için çalışmalara başlamış durumda. Yönetimin, bir milyar liralık bir gelir elde etmeyi hedeflediği kampanya amacına ulaşırsa sadece ekonomik dar boğazı geçilmeyecek dev bir bütçeye de ulaşılacak. 

..Ve 19.07’de Fener Ol’uyor

İNDİRİM TEKLİFİNE SICAK
Valbuena’dan iyi haber var

Fenerbahçe’yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek, ancak özel madde sebebiyle otomatik olarak bir sene uzayacak olan Mathieu Valbuena ücretinde indirime razı. Kariyerini sarı-lacivertlilerde sürdürmek isteyen Fransız yıldızın, İstanbul’da kalabilmek için yönetimin taleplerini kabul edeceği öğrenildi. 

TRANSFER ELMASI
Ana para Elif

Yeni sezonda kadrosunda önemli bir rotasyon yapacak olan Fenerbahçe, kaynak olarak Elif Elmas’ı düşünüyor. Henüz 19 yaşındaki Makedon yıldız, İngiliz ve İtalyan devlerini peşinden koştururken, sarı-lacivertliler Elif’i satarak transfere kaynak oluşturmayı planlıyor. Elif için belirlenen bonservis bedeli 20 milyon avro.

KİRALAMA FORMÜLÜ
Ferdi pişecek

Ersun Yanal, 1,4 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu’nu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. Fiziksel olarak A Takım’ın gerisinde kalan gurbetçi oyuncu tecrübe kazanması için kiralık olarak gönderilecek. On dokuz yaşındaki Ferdi, bu sezon sadece 14 dakika forma giymesine rağmen Hollanda U21’deki yerini koruyor. 

Yanal’ın kozu Tolgay

Millî arada açık kapatan Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Kalan 8 haftada 24 puan hedefleyen sarı-lacivertliler, dünkü idmanda da taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirirken, Ersun Yanal, Tolgay’la özel olarak ilgilendi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...