Terim'den yeni plan!

Düzenleyen:
Terim'den yeni plan!

SPOR Haberleri

Evinde EY Malatya’ya gol atamayan Cimbom, kayıpsız geçmesi gerektiği haftada bir defa daha Erol Bulut’un öğrencileriyle karşılaşacak. Ndiaye ve Luyindama’dan mahrum Aslan, merkezden hücuma ağırlık verecek

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Evkur Yeni Malatya’ya karşı başarısız bir sınav verdi. 0-0 biten karşılaşmada sarı-kırmızılılar pozisyon bulmakta zorlandı ve bu karşılaşma, lig maçı öncesi endişe verdi. Üstelik sezonun 27. haftasında oynanacak mücadelede Cimbom, Luyindama ve Ndiaye’den de mahrum olacak. Aslan, kupa karşılaşmasında Diagne’den faydalanmak, verim almak için kanatları kullanmaya çalışsa da, çizgi hücumlarında etkili olmayı başaramadı. Sezon genelinde de Mariano’nun bireysel etkisi dışında kanat organizasyonlarından pek verim alamayan sarı-kırmızılılar yeniden merkez hücumlara ve içe katetme alternatifine geri dönüş yapacak. 

Görev Donk’un

Luyindama’nın yokluğunda stoperde Semih’in mi yoksa Ahmet Çalık’ın mı görevlendirileceği tartışılırken, Fatih Terim’in bu bölgede birinci alternatif Ryan Donk. Hollandalı futbolcu ayak tekniği, soğuk kanlı oluşu ve fiziksel özellikleri sebebiyle tecrübeli teknik adamın kritik maçtaki ilk seçeneği. Orta alanda ise Fernando, Emre Akbaba, Belhanda üçgeni düşünülüyor. Özellikle şut konusunda da eksiklik de Fatih Terim’i rahatsız ederken, Emre Akbaba’nın bu özelliğinden faydalanmak istiyor. Hem maçtan sonra hem de dün kurmaylarıyla istişarelerde bulunan Galatasaray Teknik Direktörü, Kadıköy deplasmanına kayıpsız gitmek için yoğun mesai harcıyor. 

Terim'den yeni plan!

 

 

DIAGNE’Yİ ÇILDIRTTILAR
Aptal insanlar!

EY Malatyaspor ile oynanan kupa maçında oyundan çıkarken sarı-kırmızılı taraftarlarca ıslıklanan Diagne, sosyal medya hesabından protestoculara sert çıktı. Devre arasında 10 milyon avro bonservis bedeliyle kadroya katılan ancak beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Senegalli forvet, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sokakta futboldan hiç anlamayan aptal insanlar var ama sezon sonunda birçok insanın ağızları kapanacak. Burada konuşmaya gerek olmayan çok fazla sıkıntı var” ifadelerini kullandı.

KOSTAS-YUTO ÖZVERİLİ... 
Forma için sabırsızlar

Galatasaray’da sakatlıkları devam eden futbolcular Kostas Mitroglou ve Yuto Nagatomo dünkü antrenmanda fizyoterapistler eşliğinde sahada adaptasyon çalışması yaptı. Teknik ekibin yakın takibindeki olan ve büyük özveri gösteren iki futbolcu da bir an önce takıma dönmek istiyor.

ONYEKURU SAKATA GELDİ!
Gözü bandajla kapatıldı

Galatasaray’da Evkur Yeni Malatya ile oynanan karşılaşmada gözüne darbe alan Henry Onyekuru’nun tedavisi yapıldı. Gözünde hafif düzeyde yaralanma olan Henry Onyekuru tedbir amacıyla gözüne bandaj koyuldu. Genç futbolcu son halini sosyal medyadan paylaştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...