Van Persie geldi-gitti!

Düzenleyen:
Van Persie geldi-gitti!

SPOR Haberleri

Sakatlığı geçen Hollandalı futbolcu 11 bire döndü, 11 dakika dayanabildi

Fenerbahçe’de sakatlığı sebebiyle son iki resmi maçta forma giymeyen Robin Van Persie dün G.Birliği önünde ilk 11’e geri döndü. Teknik Direktör Dirk Advocaat Hollandalı yıldızı forvette görevlendirirken, Senegalli golcü Moussa Sow’u ise 4 maç sonra yedek kulübesine çekti. Fakat umulmadık bir şok yaşandı. Robin van Persie mücadelenin henüz 11. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kasığında ağrı olduğu öğrenilen futbolcu kenara değişiklik işareti yaptı. Doğrudan soyunma odasına giden Van Persie’nin durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.
Van Persie geldi-gitti!
Polisler seremonide
F.Bahçe-Gençlerbirliği maçı öncesi yapılan seremoniye polisler de katıldı. Küçük çocuklar da polis ve asker kıyafetleriyle seremonide yerini aldı. İki takım futbolcuları “#terörülanetliyoruz” pankartıyla sahaya çıktı. Bu esnada Kadıköy’de tribünlerden alkış tufanı koptu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...