Advocaat kötü oynadıklarını söyledi, Gençlerbirliğini övdü

Düzenleyen:
Advocaat kötü oynadıklarını söyledi, Gençlerbirliğini övdü

SPOR Haberleri

“Rakip iyiydi, bunu inkar edemem. Bazen kötü oynayıp da kazanırsınız, futbol böyle”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat maçın ardından, “En iyi oyunlarımızdan biri değildi. Doğru zamanda goller attık. Bu sezon bazı maçlar var ki bundan çok daha iyi oynadık ama kaybettik. Futbol böyle. G.Birliği iyi oynadı. Buna hayır diyemem. Futbolda bazen şans da gerekiyor. Son 10 maçta sadece 1 maç kaybetmişiz. Neden bu maç üzerinden değerlendiriyoruz ki takımı?” diye sorarken, “Antalya’dan önce Avrupa’da grubumuzun lideriydik. Ligde maç kaybetmemiştik. Ligde bir maç yenildik. Her şey kötü diyemezsiniz o yüzden” sözlerini kullandı.

Emenike&Wiel’in işi bitti
“Volkan Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri, herkes bunu biliyor. Harika anlar gösterdi. Bunlara da ihtiyacımız oldu, onun gibi bir kaleciye ihtiyacımız vardı” diyen Hollandalı çalıştırıcı kadro dışı kalan Emenike ve Wiel’in takımda işlerinin bittiğini söyledi: Bir kulübe gelirseniz, o kulübün kuralları olduğunu bilirsiniz. Bu kurallar; herkes için geçerlidir. Kurallar neyse herkes ona uymak zorundadır. Onlar (Emenike ve van der Wiel) kendi kuralları çerçevesinde devam edebileceklerini düşündüler, bu şekilde olmaz. Kendilerine kulüp bulmalılar...

Volkan Şen tribünleri böldü
75. dakikada oyundan çıkan Volkan Şen tribünleri böldü. Bazı taraftarlar ortaya koyduğu performans sebebiyle futbolcuya ıslıkla tepki gösterdi. Islıkların arttığı sırada tribünlerin bazı bölümlerinden de Volkan’a destek alkışları oldu.

Advocaat’tan nokta atışı
Dirk Advocaat dün oyuna isabetli müdahaleler yaptı. Önce Ozan Tufan’ı sonra da Fernandao’yu sahaya süren Hollandalı çalıştırı bunun meyvesini çabuk aldı. Ozan’ın asistinde Fernandao’nun golü atması F.Bahçe’nin maçı koparmasını sağladı.

Emniyete büyük destek
Sarı-lacivertli taraftarlar polislere yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Seyirciler, “Hepimiz ölelim çevik kuvvet yaşasın... İstanbul çevik kuvvet... Şehitler ölmez vatan ölünmez” şeklinde tezahüratta bulundu. Okul açık tribününde ise Türk bayrağı açıldı ve ‘Bir ölür bin diriliriz’ yazılı pankart asıldı. 

MHK ve TFF’ye tepki yağdı
Fenerbahçe taraftarları MHK ve TFF’ye tepki gösterdi. ‘Yeter Yıldırım Demirören Yeter’ ve ‘Türk futbolunun katili Türk hakemleri’ şeklinde tezahüratlarda bulundu. Sarı-lacivertli yöneticiler özellikle geçen hafta mağlup olunan Antalyaspor maçındaki hakem kararlarına hayli tepki göstermişti.

Düşün beni Dirk!
Dün uzun aradan sonra golünü atan Fernandao, “Bu sezon zor dönemler yaşadım. Kendimden daha fazlasını bekliyordum ama maalesef futbolda sakatlık var. Şu an iyiyim, çalışıyorum. Teknik direktör bana ihtiyaç duyduğu an beni hesaplarında düşünebilir” açıklaması yaptı. 

Kaptan sayesinde
Maç sonrası Alper Potuk, “Hastaydım, evden çıkmayıp dinlendim. Yatak, döşek yattım. Bizler için kritik maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Volkan Demirel sayesinde üç puana ulaştık. Tebrik ve teşekkür ederim. İnşallah Trabzonspor maçını kazanıp devreye öyle gireriz” dedi. 

Ümit Özat: Maçın yıldızı Volkan Demirel
G.Birliği’nin genç teknik adamı Ümit Özat, “Kaçırana değil, atana veriyorlar puanı” derken, “86’dan sonra maçın gerisini konuşmanın anlamı yok. Maçın yıldızı Volkan Demirel. Çocuklarla gurur duyuyorum. Böyle mücadele etsinler, yenilsinler önemli değil” sözlerini kullandı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...