VakıfBank yeni sezon için iddialı: Bütün kupalara talibiz

VakıfBank yeni sezon için iddialı: Bütün kupalara talibiz

SPOR Haberleri

VakıfBank Antrenörü Guidetti, "En iyi Türk oyuncular ve dünyanın 5 iyi yabancısı bizde. Tüm kupaları istiyoruz" dedi

Voleybolda sezona kupayla başlayan VakıfBank, 2014-15 sezonunda da tüm kupaları kazanmak istiyor. Yeni sezon hedeflerini anlatan VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, "Son 2 yıldır bütün kupaları biz kazanıyoruz. Ancak bu yılın zor geçeceğini ve diğer ekiplerin de güçlü olduğunu biliyoruz. Yerli ve yabancı oyuncularımıza milli takımlarına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. nbsp;
Türkçe konuşarak herkese sürpriz yapan VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti ise, "En iyi Türk oyuncular ve dünyanın 5 iyi yabancısı bizde. Tüm kupaları istiyoruz ama bu sezon zor geçecek" diye konuştu. Şampiyonlar Kupası'nda F.Bahçe karşısında 23-16'dan seti çevirmeleriyle ilgili soruya Guidetti, "Böyle bir skor 10 maçta bir kez olur. VakıfBank hiçbir zaman pes etmeyen bir takım. Bu önemli bir şey. 14 kişiyle oynuyoruz. Büyük takımların gücü buradan gelir. Bana hep iyi 14 oyuncu verdiği için başkana teşekkür ediyorum" cevabını verdi.
VakıfBank yeni sezon için iddialı: Bütün kupalara talibiz
EN?İYİLER VAKIF'TA?BULUŞTU

Yeni sezonu yarın Bursa Büyükşehir Belediyesi maçıyla açacak olan son şampiyon, kadrosuna dört yeni oyuncu dahil etti. Brezilya'nın dünyaca ünlü yıldızı Sheilla Castro, dünya sayı rekortmeni Bulgar Elitsa Vasileva, Sırp orta oyuncu Milena Rasic ve Hollandalı milli oyuncu Robin de Kruijf, bu sezon VakıfBank'ın başarısı için ter dökecek.
TURGAY SAKARYA
(Fotoğraf: Ali ÇELİK)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...