Fenerbahçe'de stoperlere nazar değdi

Fenerbahçe'de stoperlere nazar değdi

SPOR Haberleri

Stoperde kriz var. Mevcut kadrosunda 6 stoper oyuncusu bulunan sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçında bunların ancak 2'sinden faydalanabilecek.

Alves ve Bekir'in cezalı olduğu sarı-lacivertlilerde Egemen ve Hakan Cinemre de sakat. Sadece Kadlec ve Serdar da sorun yok.Öte yandan Adı eski kulübü Feyenoord'la anılan Dirk Kuyt'a Premier Lig'den talip çıktı. The Mirror gazetesinin verdiği habere göre Southampton 34 yaşındaki Hollandalı yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. Southampton'ın, Kuyt ilgisindeki en büyük etken ise Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman.
İsviçre'den kötü haber
F.Bahçe Kulübü'ne İsviçre Federal Mahkemesi'nden olumsuz haber geldi. Sarı-lacivertli kulüp, 11 Nisan 2014'te CAS kararına karşı İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurmuştu. F.Bahçe ret kararına karşılık yeniden yargılama sürecinin ardından hukuki mücadelenin sürdürüleceğini açıkladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...