Uygun, 'Benim olduğum maçlarda Fırat Aydınus'u vermesinler'

/ Kaynak: CHA
Uygun, 'Benim olduğum maçlarda Fırat Aydınus'u vermesinler'

SPOR Haberleri  / CHA

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Çaykur Rizespor yenilgisi ardından yaptığı açıklamalarda maçın hakemi Fırat Aydınus'a yüklendi.

Hakemin hatalı bir yönetim ortaya koyduğunu iddia eden Uygun, "Benim olduğum maçlarda lütfen MHK'ye seleniyorum, Fırat Aydınus'u vermesinler. Böyle yönetecekse vermesin. 6. hakeme penaltı olmadığını niye bana söylemiyordun diyor. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi. Kazanmak istedikleri bir maçı hakem sebebiyle kaybettiklerini savunan Bülent Uygun, "Kazanmak istiyorduk fakat maçın hakemi Fırat Aydınus aynı geçen sene Antalyaspor maçında yönettiği gibi olmayan bir kırmızı kart vermesi, akabinde olmayan bir penaltıyı vermesi, takımımı 65-70 dakika 10 kişi oynatmış olması, maçın da bütün takdir haklarını rakibe kullanarak, bizim futbolcularımızı da her türlü harekette sarı kart vererek, sindirerek maçı maçlıktan çıkarmış olduğu için de kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu. nbsp;Artık kendi maçlarına Fırat Aydınus'un verilmemesini isteyen Uygun, "Benim olduğum maçlarda lütfen MHK'ye seleniyorum, Fırat Aydınus'u vermesinler. Böyle yönetecekse vermesin. 6. hakeme penaltı olmadığını niye bana söylemiyordun diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Görmediğin bir penaltıyı nasıl verirsin? Bir şehrin kaderi ile nasıl oynarsın?" ifadelerine yer verdi. "Bu açıklamalardan sonra ceza alır mısınız" şeklindeki bir soruya iyice sinirlenen Uygun, insanların düşüncelerini söylemesi gerektiğini, hakemlerin de üzerlerine düşen vazifelerini yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı. Uygun, şunları kaydetti: "Bu maçtan sonra hiç maç ceza almam. İnsanlar düşüncelerini söylemek zorundadır, öyle bir dünya yok. Nasıl ben hatasını çekiyorsam, yeri geldiğinde bu takımın başarısından ben sorumluysam, başarısız olunca da ben gideceksem, o da benim maçımı doğru yönetmek zorunda. Buraya doğru yönetmeye gelmek zorunda. Varsa benle başka kini onu bana başka türlü söyler, onun hesabını birlikte alırız nerede almak istiyorsa." Yeni transferlerin takıma uyum sürecinden sonra istenilen Gaziantepspor'u göstereceklerini söyleyen Uygun, takımın bulunduğu konumu hak etmediğini dile getirdi. 80. dakikaya kadar muhteşem bir top oynadıklarını ifade eden Cenk Tosun, hakemin verdiği kararlar hakkında sitemlerde bulundu. Her maç hatalı kırmızı kart yemeye alıştıklarını vurgulayan Tosun, bu tür hatalardan bıktıklarını söyledi. Gaziantepspor'un yeni transferi Semir Stilic ise kendileri için zor ve sıkıntılı bir maç yaşadıklarını kaydetti. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...