Tolunay Kafkas Trabzon mağlubiyetini değerlendirdi

/ Kaynak: CHA
Tolunay Kafkas Trabzon mağlubiyetini değerlendirdi

SPOR Haberleri  / CHA

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bir anlık hatalarının maçı kaybetmelerine neden olduğunu belirtti.

Kafkas, 1-0 yenildikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, oyun planlarının içerisinde rakibe alan bırakmamak olduğunu, bunu da maçın büyük bir bölümünde başardıklarını söyledi. Yaptıkları basit bir hata nedeniyle maçı kaybettiklerini anlatan Kafkas, "Rakibin çok etkili ve hızlı oyuncuları vardı. Bir anlık hatamız maçı kaybetmemize neden oldu. Hücum anlamında daha önceden organize ettiğimiz atakları gerçekleştiremedik. Bunda da orta sahamızın etkisiz olması etkendi. Trabzonspor'a Avrupa kupası maçında başarılar diliyoruz. Bu maçla ilgili iyi hücum edemediğimizi söyleyebilirim. Daha önceden planladığımız hücum organizasyonlarını yapamadık. Zaman zaman bu tür inişler çıkışlar olabilir. Şu anda ligdeki durumumuz gayet iyi" dedi. nbsp;Kafkas, bir soru üzerine de oyundan alındıktan sonra formasını yere atan Lualua'nın yaptığı davranışın da cezasız kalmayacağını vurguladı. Karabüksporlu futbolculardan kalecisi Waterman ve Mabiala, Trabzonspor karşısında mağlubiyeti hak etmediklerini ifade etti. nbsp;
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...