Usta işi çözüm

Düzenleyen:
Usta işi çözüm

SPOR Haberleri

“Skorlar sebebiyle bayramı kendimize zehir etmeyelim. Sınav yılımızı sabır ve kenetlenmeyle aşabiliriz.”

Trabzonspor’da Osmanlı yenilgisi bayram öncesi ağız tadını kaçırmıştı… Başkan Muhurrem Usta bu minvalde açıklamalar yaptı. Sosyal mesajlar veren başkan Usta “Değerli dostlar, skorlar nedeniyle bayramı kendimize zehir etmeyelim. Artık inanmalıyız ki yeniden ayağa kalkmak öyle kolay olmayacak. Nasıl ki dibe çöküş bir anda olmadıysa çıkış da aniden olmayacak. Takımımıza, skordan bağımsız desteğe devam etmemiz boynumuzun borcu. Takım olmak zaman ister. Olana kadar zikzaklar göreceğiz. Bu yol hepimize zorluklar çıkaracak. O nedenle gerçekçi olmamız şart. Sınav yılımızı sabır ve kenetlenmeyle aşabiliriz. Bu vesileyle camiamızın bayramını tebrik ediyorum, saygı ve sevgilerimle herkese selamlar” ifadelerini kullandı.

SEVİNMEYİ UNUTTULAR

Trabzonspor’un golcülerden yana pek şansı yok gibi… Trabzonspor’un forvet oyuncuları, geçtiğimiz dönemleri aratmadı… Forvetler ilk 3 haftada golle buluşamadı. Muhammet Demir 197, Hyun-Jun Suk ise 140 dakika sahada kalırken 2 oyuncu da gol atma başarısı gösteremedi. Diğer golcüler N’Doye ve Sheidaev ise ilk 3 haftada 18 kişilik kadroda yer almadı. Şu ana kadar 2 gol atan bordo-mavililerde tabelada yazan tek bir isim vardı. O da Lazio’dan transfer edilen Ogenyi Onazi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...