Selçuk'a Nazifoğlu sahip çıktı

Düzenleyen:
Selçuk'a Nazifoğlu sahip çıktı

SPOR Haberleri

Selçuk’un küsmesini engellemek için yapıcı açıklamalar yapan Nazifoğlu, “Kaptanı seviyoruz... Diğer iki oyuncudan geride değil” diyerek gönül almaya çalıştı

Burhan Can TERZİ

Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray için en sarsıcı olay kaybedilen 2 puan değil kaptan Selçuk İnan’ın 45’te kenara alınması oldu. Sarı-kırmızılı takımın son 5 yılına damga vuran tecrübeli futbolcu büyük travma yaşarken, yaşanan olay nedeniyle morali de bir hayli bozuldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu, “Oyundan çıkan bütün futbolcular üzülür. Bunu küskünlük olarak değerlendirmemek lazım. Selçuk da tabii ki üzgün. Ön liberoda üç oyuncu var. Selçuk, Tolga’dan da, Jong’dan da geride değil. Kaptanımızdır, kendisini seviyoruz” ifadeleriyle başarılı futbolcunun gönlünü almaya çalıştı. 

3’ünden 2’si oynar

Teknik Direktör Riekerink’in 3 oyuncuyu da birbirleriyle deneyeceğini ifade eden Levent Nazifoğlu, “Bizim de bir kabahatimiz var ve yönetim olarak bunu üzerimize alıyorum. Nigel de Jong son gün geldi. Eğer hazırlık maçlarında denetebilseydik, bu tip problemler olmayacaktı. Hoca birbirleriyle deneyecek ve sonunda en iyi olan ikiliyi oynatacak. Bir maçta Tolga, bir maçta De Jong yedek kalabilir” diye konuştu. Ancak Levent Nazifoğlu’nun teknik ve taktik konuda, kesin tarzda görüş bildirilmesi de “Yöneticiler teknik heyete müdahale ediyor mu?” sorusunu gündeme getirdi ve manidar karşılandı. Öte yandan yönetim kanadının Selçuk İnan’la görüşeceği ve son dönemde psikolojisini etkileyen olaylarla ilgili değerlendirmede bulunacağı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...