Uslu: Tesadüf değil, alın teri

Düzenleyen:
Uslu: Tesadüf değil, alın teri

SPOR Haberleri

Dirk Advocaat için “Adam gibi adam” benzetmesini yineleyen Uslu, “Biz takımın çıkışa geçeceğini biliyorduk. Sezon sonunda ya şampiyon oluruz ya da ikinci” dedi

M.Emin ULUÇ

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Yaklaşık 1.5 ay önce artık çıkışa geçtiğimizi söylemiştim” diyerek yakaladıkları ivmenin kendileri için sürpriz olmadığını belirten Uslu, “Futbolda hep başarılı olmak istiyoruz. 3 Temmuz’da sonra ne kadar mağdur olduğumuzu herkes biliyor. Yaşadıklarımıza rağmen hep ilk 2’de yer aldık. Biz 6’ncı, 7’nci sırada kalmadık. Yine ya şampiyon olacağız ya da ikinci. Sonuç olarak hedefimiz hep şampiyonluğa oynamak” ifadesini kullandı. Advocaat için “Daha önce ‘Başarılı olur mu bilemeyiz ama adam gibi adam” dediğini hatırlatan Uslu, “Kamuoyu da oyuncular da bunu gördü. Kimseye ayrımcılık yapmayan iyi bir teknik direktör” değerlendirmesinde bulundu.
 Adamlar Lens’i bırakmaz
Advocaat’tan son derece memnun olduklarının altını çizen Uslu, hocanın yeni sezonda göreve devam edip etmeyeceği yönündeki soruya ise “Kim öle kim kala. Mayıs ayı gelsin görelim” cevabını verdi. Lens’in bonservisinin alınacağı yönündeki iddialar için ise, “Adamlar 18 milyon avro vermiş bırakırlar mı?” diyerek bu transferin zorluğuna dikkat çeken Uslu, RvP’nin yükselen performansıyla ilgili olarak da “Çalıştı, oynuyor. Başka söze gerek yok” yorumunu yaptı. Salih’in yedek kalmasıyla ilgili, “Bir-iki maç oynadı sonra düşüşe geçti, gücü yetmedi herhalde” diyen Uslu, ManU ve G.Saray maçları hariç tribünlerin boş kalmasını, “Son 5 yılda önemli karşılaşmalar hariç seyircimiz aşağı yukarı bu kadar. Biletler hemen hemen aynı oranda satılıyor. Kombine sahiplerinin yüzde 30’u stada gelmiyor” sözleriyle değerlendirdi.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ TANITILDI 

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri Belediyesi tarafından tahsis edilen arazi ve tarihi binanın  tanımı gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi’nde Başkan  Özcan Işıklar tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına Fenerbahçe Yönetimi’nden Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün yanı sıra çok sayıda kongre üyesi katıldı. Belediye Başkanı Işıklar, “Fenerbahçe Silivri’ye değer katacak” derken sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erduğan’a teşekkür ederek başlayan Mahmut Uslu, “Fenerbahçe olarak, Türkiye’nin bulunduğu ortamda 15 Temmuz’da da görülebildiği gibi cumhuriyetine inanan ve önemli insanların yetiştirilmesine katkıda bulunacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...