3 takviye kesin

Düzenleyen:
3 takviye kesin

SPOR Haberleri

Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda orta saha, forvet ve savunmaya direkt oynayabilecek oyuncular alınacak

Sezon başında 50.yıl yapılanması başlığı adı altında 50’nin üzerindeki kadroyu eriten ve bir de bunların üzerine 7 takviye yapan Trabzonspor bazı bölgelerde büyük hayal kırıklığı yaşadı. Mesela forvet konusunda. N’Doye indirim yaptı kaldı, Suk takviyesi vardı ancak iki isimden de beklenen verim alınamadı. Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden Karadeniz ekibinde ocak ayının planlaması da şekillendi gibi. “Transfer yapmak için transfer yapmayacağız” diyen Genel Sekreter Gençağa Meriç,”Forvet, orta saha ve savunmaya takviye yapacağız. Alacağımız isimler de direkt oynayacak kalitede oyuncular olacak” dedi.
Artık gol yemeden kazanmalıyız
Meriç, Gençlerbirliği maçıyla ilgili de “Gençlerbirliği karşısında eksiklerimiz var ama neticede iki takımda 11 kişiyle sahaya çıkacak. Maazeret üretmeye gerek yok. Antalyaspor maçında önemli pozisyonlardan yaralanamadık. Artık daha dikkatli olacağız. Gol yemeden gol atmayı başarmamız lazım. Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz” ifadesini kullandı. Bu arada takım Gençlerbirliği maçı için bugün son idmanın ardından Ankara’ya gidecek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...