Üniversite öğrencileri futbol maçlarını bedava izleyebilecek! Rektör ve kulüp arasında anlaşma imzalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Üniversite öğrencileri futbol maçlarını bedava izleyebilecek! Rektör ve kulüp arasında anlaşma imzalandı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencilerine, Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor'un iç saha maçlarını ücretsiz izleme imkanı sağlandı. KOÜ'den yapılan açıklamaya göre, rektörlük binasında düzenlenen törende Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ile Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor'un bu sezon oynayacağı iç saha lig maçları ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan protokolle her maç için 200 Passolig kartına sahip öğrenciye ücretsiz bilet tanımlanacak.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, törendeki konuşmasında, KOÜ'nün öğrenci odaklı bir üniversite olduğunu ve öğrencilere yönelik sanatsal, kültürel veya sportif çok sayıda proje yapacaklarını belirtti.

Üniversite öğrencileri futbol maçlarını bedava izleyebilecek! Rektör ve kulüp arasında anlaşma imzalandı

ÖĞRENCİLERE 1. LİG MAÇI ÜCRETSİZ

Eğitim ve sporu buluşturan protokolden duyduğu memnuniyeti aktaran Cantürk, "Öğrencilerimiz de mutlu olacak. Kocaeli Üniversiteli olmanın ayrıcalıklarını yaşayacaklar. Üniversitemiz öğrencileri, Kocaelispor'un maçlarını ücretsiz izleme şansına kavuşacak. Bu olanağı bize sağlayan başta Kocaelispor'un değerli başkanı Sayın Engin Koyun'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Kocaelispor'un bu yıl 1. Lig'de başarılı olacağına gönülden inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 

Kulüp başkanı Koyun ise kentin iki değerli kurumu KOÜ ile Kocaelispor'un anlamlı bir iş birliğine imza attığına değinerek, KOÜ öğrencilerine yönelik iş birliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...