Ünal Aysal, 'Biz sadece gerekeni yaptık'

Ünal Aysal, 'Biz sadece gerekeni yaptık'

SPOR Haberleri

Aynı anda hem Milli Takım hem de Galatasaray'ı götüren Terim için Ünal Aysal 'Gerekeni yapıp, sözleşme uzatacağız' dedi.

nbsp;Mayıs ayına kadar hem Milli Takım hem de Galatasaray teknik direktörlüğünü bir arada götürecek olan Fatih Terim'e sarı-kırmızılıların 2 yıllık yeni bir sözleşme önermesinin yankıları sürüyor. Bu konuda kendilerine yapılan eleştirileri anlamsız bulduğunu belirten kulüp başkanı Ünal Aysal, "Teknik direktörümüze teklif götürdük eleştirildik, altında bir şeyler arandı. Bu teklifi yapmasak, bu kez niye Terim'in sözleşmesi yenilenmiyor diyeceklerdi" ifadesini kullandı. nbsp;Aysal şöyle devam etti: "Bu tip yorumları anlamak mümkün değil. Bizi eleştirenler bir formül söyleselerdi, onları da dinlerdik. Hocamızın önünde iki önemli milli maç var. Bu karşılaşmalardan sonra kabul ederse, sözleşmesini uzatacağız. Ama ben bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ben olduğum sürece Fatih Terim, Galatasaray'ın teknik direktörü olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...