Gareth Bale'nin fiyatına neler alınır

Gareth Bale'nin fiyatına neler alınır

SPOR Haberleri

Real Madrid'in Bale için ödediği bonservis parası, ekonomik krizle boğuşan İspanya'daki 3 bin 263 kişinin yıllık ortalama gelirine denk.

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale için ödediği 100 milyon Euro'luk bonservis bedeli Süper Lig'de 3 büyüklerin dışındaki 15 takımın değerinden yüksek. 24 yaşındaki oyuncu için Real'in kasasından çıkan para son yıllarda ekonomik krizle boğuşan İspanya'daki 3 bin 263 kişinin yıllık ortalama gelirine denk geliyor. Bu rakam ayrıca Zimbabwe, Burundi, Liberya gibi Afrika ülkelerindeki 170 bin kişinin yılık gelirinin toplamına da eşit. Bale için ödenen 270 milyon TL'ye denk gelen ücret, 2014 Dünya Kupası hasılatından da fazla. Brezilya'da kupanın en pahalı biletinden 2 milyon 30 bin adet alınabiliyor. Turnuvaya ortalama 2.5 milyon kişinin geldiği göz önüne alındığında Galli oyuncu Dünya Kupası hasılatını da solluyor.
Bale'nin parasına neler gelir?
-16.4 milyon kilogram et nbsp;
nbsp;-3 bin kişinin yararlandığı 40 bini aşkın su kuyusu nbsp;
nbsp;-Normal ölçekte 18, olimpik ölçekte 9 atletizm pisti nbsp;
nbsp;-218 adet Mercedes SLS AMG GT nbsp;
nbsp;-66 adet lüks yat a nbsp;
nbsp;-10 milyon 490 bin Tottenham bileti nbsp;
nbsp;-Tottenham'ın bu sezon yeniden kurduğu orta sahası - (Capoue, Eriksen, Lamela, Paulinho, Chadli+ 10 milyon euro)
(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...