Ümraniye'de olağanüstü hal, Fener'e bileniyorlar

Ümraniye'de olağanüstü hal, Fener'e bileniyorlar

SPOR Haberleri

Fener maçı öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, tesislere giriş-çıkışlara yasaklama getirdi. Hırvat Hoca oyuncularıyla sürekli toplantılar yapıyor.

Ligde geçirdiği kötü günlerin ardından Kayserispor ve Torku Konyaspor galibiyetleriyle rahatlayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic daha önce hiç yapmadığı bir kuralı uygulamaya soktu. Salı günü yapılan idmanı basına açan Hırvat teknik adam dün itibariyle Ümraniye'de futbolcular ve görevliler hariç kimseyi görmek istemediğini tesis müdürü İlker Yılmaz'a iletti. Hırvat teknik adam oyuncularıyla da bir görüşme yaparak misafirlerini tesislere davet etmemelerini söyledi. Lider Fenerbahçe ile puan farkının açılmaması için derbiye tam anlamıyla konsantre olan Bilic, futbolcularını mental olarak da Kadıköy'deki dev randevuya hazırlıyor. Futbolcularının baskı altında olmasını istemeyen Hırvat Hoca, yaptığı konuşmalarla siyah-beyazlıları derbiye odaklıyor. Dün yapılan antrenmanda oyuncularıyla bir kez daha konuşan Bilic'in, "Zor bir maça çıkacağız. Kadıköy'de kazanırsak puan farkını azaltabiliriz ama kaybedersek de dünyanın sonu olmayacak. Sadece kendi karakterinizi sahaya yansıtmanızı istiyorum" dediği öğrenildi. Öte yandan futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlı futbolculara Develi Restaurant'ta bir yemek verdi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı yemekte siyah-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Slaven Bilic ve oyuncularına derbide başarılar diledi. gt; Hüseyin Eroğul/TÜRKİYE GAZETESİ
Fener'e bileniyorlar
Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş dün, salondaki kuvvetlendirme çalışmalarının ardından çeşitli pas idmanları yaptı. Siyah-beyazlılar bugün derbinin taktik çalışmalarına başlayacak. Escude hariç sakat oyuncusu bulunmayan Kara Kartal'da nbsp;istediği kadroyu sahaya sürebilecek olması Bilic'i sevindiriyor. nbsp;
Beşiktaş'ta altın çağ nbsp;
Beşiktaş'ta bilgiye dayalı yönetim sistemi hayata geçiyor. Siyah-beyazlı kulübün kurumsallaşmasına yönelik atılan adımların temeli olarak gösterilen bilgi sistemlerini "Nebim" ile kuracak olan Beşiktaş'ta sunuma katılan Başkan Fikret Orman "Kurumsal hafızası olmayan bir yerde şeffaflıktan uzaklaşılır. Denetlenebilir ve şeffaf olmaya özen gösteriyoruz. Bilginin doğru paylaşılmasını önemsiyoruz. Kulüp başkanı olmama rağmen bazı konularda bir iş neden yapıldı, niçin yapıldı üzerine bilgi sahibi değiliz. Kulübümüzü doğru bilgi ile yöneterek kurumsal yapımızı güçlendirmek istiyoruz" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...