Fener'de derbi öncesi çifte şok

Fener'de derbi öncesi çifte şok

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin dün yaptığı antrenmanda sakatlanan Emre Belözoğlu devreyi kapatırken, Ersun Yanal istediklerini yerine getirmeyen Egemen'i idmandan kovdu.

Ligde açık ara liderlik keyfi yaşayan Fenerbahçe'ye nazar değdi. Beşiktaş derbisi öncesinde yaşanan iki olay sarı-lacivertlilerin mutluluğuna gölge düşürdü. Oysa önceki akşam idmanına kadar her şey yolundaydı. Antrenman öncesi Bruno Alves'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı, takım sahaya çıktığında taraftar desteği moralleri yükseltti. Ama önce Emre'nin sakatlığı ardından Egemen-Ersun Yanal krizi derbi öncesi şok etkisi yaptı. Yaşadığı uzun süreli sakatlıktan sonra yeni yeni form tutmaya başlayan ve Antalya maçındaki performansıyla Ersun Yanal'dan tam not alan Emre, idmanın ikinci bölümünde sakatlık yaşadı. Ayağı çime takılan tecrübeli oyuncunun ciddi bir şeyi olmadığı düşünülüyordu ki, muayene sonrası ortaya çıkan gerçek hayal kırıklığına sebep oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Emre'nin sağ ayak bileğinde syndezmotik zarda (iki kemik arasındaki zar) yırtık, kemikte mikro zedelenmeler ve ödem, ayak bileği bağlarında kısmı yaralanmaya bağlı kanama olduğu ayrıca kaslarda kısmi yırtık tespit edildiği belirtildi. Tedavisine hemen başlanan yıldız oyuncunun, ilk yarıyı kapattığı öğrenildi. Ancak F.Bahçe için kâbus bu kadarla sınırlı kalmadı. Ersun Yanal, savunmanın en önemli isimlerinden Egemen'i idmandan kovdu. İstediklerini yapmayan Egemen'i defalarca uyaran Yanal, bir anda kimsenin beklemediği bir şey yaptı ve milli oyuncudan antrenman sahasını terk etmesini istedi. Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Egemen, yavaş hareketlerle soyunma odasının yolunu tutarken, "Yanlış yapıyorsun hoca" diyerek tepkisini dile getirdi. Beşiktaş derbisi için geri sayıma geçen F.Bahçe'de Egemen-Yanal krizinin nasıl gelişeceği ve milli oyuncunun derbide forma giyip giymeyeceği merak edilirken, Ersun Hoca'nın benzer konulardaki kararları Egemen'in 11'deki yerini kaybedeceğini işaret ediyor. Yanal, daha önce istediklerini yapmayan Sow ve Cristian'ı kadro dışı bırakmış, Emenike ise 11'deki yerini kaybetmişti.

NE GÜZEL DE BAŞLAMIŞTI

Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular dün idman öncesi Bruno Alves'in 33. doğum gününü kutladı. Engelli taraftarlar idmanı izleyip takıma moral verirken Ersun Yanal onlarla tek tek ilgilendi, imza verip hatıra fotoğrafı çektirdi. Ama Emre'nin sakatlığı ve Yanal-Egemen krizi sarı-lacivertlilerin bütün tadını kaçırdı.

Holmen bilmecesi
Yobo ile Kadlec'in kulüp aramaya başladığı F.Bahçe'de Holmen'in durumu belirsizliğini koruyor. Yabancı kontenjanı sebebiyle formaya hasret kalan İsveçlinin devre arasında ayrılmak istediği bilinirken, Yanal, başta G.Antep olmak üzere birçok kulübün listesinde olan Holmen'in gitmesine sıcak bakmıyor.
Samandıra'ya hücum

Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyetin Beşiktaş mesaisine yönetim ve taraftarlardan da tam destek var. Sarı-lacivertlilerin, siyah-beyazlılarla oynayacağı karşılaşma öncesi yapacağı son idmana Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar da gelerek takıma moral verecek.
M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...