Ümit Öztürk’e af çıktı!

Ümit Öztürk’e af çıktı!

SPOR Haberleri

Galatasaray-Trabzonspor maçında “çalmadığı penaltıyla” Yusuf Namoğlu MHK’sını istifaya götüren çiçeği burnunda FIFA kokartlı hakem, Balıkesir Baltok-Giresunspor maçına verildi.

Ö. Faruk Ünal

MHK, hafta içinde oynanacak olan kupadaki yarı final, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig maçı hakemlerini erken açıkladı. 10 Şubat’taki Galatasaray-Trabzonspor maçından bu yana maç alamayan Ümit Öztürk ve yardımcısı Osman Hakan Bilir, bu hafta TFF 1. Lig’deki Balıkesir-Giresun maçın atandı. 21.haftadaki G.Saray-Trabzon maçı hakem performansı sonrasında Yusuf Namoğlu MHK’sı istifa etmişti. Yılbaşında FIFA kokardı da takan Ümit Öztürk 52 günden beri görev alamıyordu. Ümit Öztürk 20-26 Mart tarihlerinde İskoçya’daki U17 UEFA Avrupa Şampiyonası’nda 2 maçta görev düdük çaldı.

Aydınus grubu da döndü!
Diğer taraftan Fırat Aydınus’un yardımcısı Yusuf Bozdoğan ile kavga ettiği EY Malatya-Başakşehir maçında 4. hakem olan Hakan Ceylan ve diğer yardımcı Aleks Taşçıoğlu, kupa ve TFF 1. Lig maçlarıyla sahalar dönüyor. Her iki hakeme soruşturma sürecinde MHK maç vermemişti. O olayda Aydınus, PFDK’dan 30 gün; Bozdoğan da 10 gün hak mahrumiyeti cezası almışlardı. Bu arada VAR Koordinatörü Barış Şimşek de  Katar’ın Doha şehrinde 30 Mart-3 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen FIFA VAR Eğitimcileri seminerine gitti.  

Ümit Öztürk’e af çıktı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...