Ujfalusi, 'Chelsea'yi eleyebiliriz'

Ujfalusi, 'Chelsea'yi eleyebiliriz'

SPOR Haberleri

Futbol Koordinatörlüğüne getirilen Tomas Ujfalusi, 'Yeni ekibe yardımcı olmaya geldim. Çeyrek finale çıkma ihtimalimiz yüksek' dedi.

Galatasaray Futbol Koordinatörlüğüne getirilen Tomas Ujfalusi, sarı-kırmızılı kulüpte tekrar görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu, "Buradaki yeni ekibe elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Ocak ayında görevime başlayacağım ama önce Teknik Direktör Roberto Mancini ile görüşeceğim. Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yendik, Chelsea'yi de yenebiliriz. Bence her şey mümkün" diye konuştu. Tomas Ujfalusi, nbsp;"Prag ile birlikte ligde birinci sıradaydık görevim aynı zamanda genç oyuncularla da ilgilenmekti. İyi iş çıkardık. 4 ayın ardından futbolu bırakmaya karar verdim. Prag, İstanbul'dan daha güzel. Çünkü buradaki gibi trafik yok. İstanbul'u gerçekten çok seviyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...