Şenez Erzik, 'Hem üzgünüm hem utanıyorum'

Şenez Erzik, 'Hem üzgünüm hem utanıyorum'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Kasımpaşa-Beşiktaş maçında Donk'un karşı atağı ikinci topla kesmesine 'İnanılır gibi değil' dedi.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Süper Lig'deki Kasımpaşa-Beşiktaş maçında, Kasımpaşalı futbolcu Donk'un oyun alanına giren ikinci topla atağı kestiği pozisyonla ilgili çarpıcı konuştu. Erzik, "FIFA ve UEFA'nın sosyal sorumluluk ve fair play komitelerinde başkanlık yapmış biri olarak son derece üzgünüm ve utanıyorum. Sahalarımızda 'fair play'e örnek olması gereken oyuncuların yaptıkları inanılır gibi değil. Donk'un saha içerisinde yaptığı malum hareket, beni fazlasıyla üzmüştür. Bu seviyedeki sporcular, polemik yapmak yerine örnek teşkil etmeli, hiçbir şaibeli pozisyonun içinde olmamalıdır. Yetkili makamlar en doğru kararı verecektir" dedi. "Dünya Kupası'nda olmayışımız son derece düşündürücü. Futbolda birdenbire söz sahibi olamayız" diyen Şenes Erzik, "Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türk futbolunun marka değerinde ciddi bir düşüş var. Avrupa'da alacağımız her galibiyet, Türk futbolu bu kadar zor günler geçirirken son derece önemli. Galatasaray Chelsea'yi, Trabzonspor'da Juventus'u geçebilecek kapasitede" değerlendirmesinde de bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...