Uçan kafa Marek Hamsik! Slovak yıldız golle döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Uçan kafa Marek Hamsik! Slovak yıldız golle döndü

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Sezona sakatlık sorunuyla başlayan Marek Hamsik, Trabzonspor formasını ilk 11'de giydiği sakatlık dönüşü ilk maçta şık bir gole imza atarak takımını öne geçirdi. 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Trezeguet'nin ortasında uçan kafayla golünü attı, kalitesini bir kez daha gösterdi. Trabzonspor maçı 2-1 kazanarak Avrupa'da ilk galibiyetini elde etti.

Marek Hamsik maçtan sonra şunları söyledi:

"Kazanmak istiyorduk ve bizim için önemli bir maçtı. Kaliteli bir oyun ortaya koyduk. 3 günde içinde yeni bir maçımız var. Onu da kazanmak için çalışacağız. İlk 11'e dönmek benim için çok önemli ve özeldi. Golden dolayı mutluyum ama daha önemli olan kazanıyor olmak. Ligde tekrar kazanmak istiyoruz. 3 gün içinde tekrar toparlanıp ligde de kazanmak istiyoruz."

Uçan kafa Marek Hamsik! Slovak yıldız golle döndü

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını konuk eden Trabzonspor, ligde Adana Demirspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın 11'ine göre 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, savunmada Hugo'nun yerine Denswil'i, orta alanda sakatlığı bulunan Gbamin'in yerine Siopis'i, Bardhi'nin yerine Hamsik'i, sağ kanatta Umut Bozok'ın yerine Djaniny'i oynattı.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, Visca, Gbamin, Dorukhan Toköz, Peres, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Sakat oyuncu sayısı fazla olan bordo-mavililerin listesinde 21 kişi yer aldı.

Bordo - Mavililer maça şu 11'le çıktı: Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Hamsik, Siopis, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Maxi Gomez

SİOPİS 3 MAÇ SONRA DÖNDÜ

Trabzonspor formasıyla en son ligin 4. haftasındaki Galatasaray maçında sahaya çıkan Yunan futbolcu Siopis, 3 maç sonra ilk 11'de görev yaldı.

Ligde Ümraniyespor ve Adana Demirspor, UEFA Avrupa Ligi'nde de Ferencvaros maçında görev alamayan bordo-mavili takımın orta alan oyuncusu, bu kez forma şansı buldu.

Uçan kafa Marek Hamsik! Slovak yıldız golle döndü

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Geçen sezon şampiyonluk sürecinden bu yana tribünlerin tamamını dolduran Trabzonsporlu taraftarlar, bu karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki tribünlerde büyük boşluklar gözlendi. Yaklaşık 150 Kızılyıldız taraftarı da misafir tribünde yer alarak takımlarına destek verdi.

Maç öncesi taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avcı'ya tezahüratla destek verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...