Üç tur atarız!

Düzenleyen:
Üç tur atarız!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi’ndeki ekibimiz Medipol Başakşehir, Belçika’nın köklü ekibi C. Brugge ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi’nde F.Bahçe Avusturya veya Karadağ, G.Saray ise turu geçerse Azerbaycan veya Lüksemburg ekibiyle oynayacak

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi kapısına dayanan M Başakşehir, 3. ön eleme turunda Belçika ekibi Club Brugge ile eşleşti. Peki nasıl bir rakip? Son olarak 2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ı 2-1 ve 3-1 ile elemişti. Belçika’nın önde gelen ekibi maçlarını 29 bin 300 kişilik Jan Breydel Stadı’nda oynuyor. Geçen sezon ligini ikinci bitirdi. Belçika Ligi’nde 13 defa şampiyonluk yaşadı. Antrenörü Hırvat Ivan Leko. Yeni sezon öncesi kaleci Hubert, Vanlerbeghe, Erhan Masovic, German Mera, Ahmed Touba Nakamba, Acolatse ve forvet Dennis’i aldı. Başakşehir rakibini elerse play-off turuna kalacak ve bu turu da geçerse Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak. 

 

Üç tur atarız!

Geçelim UEFA Avrupa Ligi kulvarına ve temsilcilerimize... İsviçre’nin Nyon şehrindeki kura çekiminde Fenerbahçe ve turu geçmesi hâlinde Galatasaray’ın rakipleri netlik kazandı. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda mücadele edecek Fenerbahçe, Sturm Graz (Avusturya) / Mladost Podgorica (Karadağ) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. İlk maçı Podgorica deplasmanda 1-0 kazandı. Temsilcimizin ilk maçı 27 Temmuz’da deplasmanda, rövanş ise 3 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da. Galatasaray ise Östersunds’u elerse Inter Bakü (Azerbaycan) / Fola Esch (Lüksemburg) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maçı İnter Bakü 1-0 kazanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...