Atiba ve Babel, Pepe transferini yorumladı

Düzenleyen:
Atiba ve Babel, Pepe transferini yorumladı

SPOR Haberleri

Yönetimin Portekizli stoper hamlesini öven ikili yeni sezondaki ortak dileklerini “şampiyonluk” olarak belirledi

Beşiktaş’ta konuşma sırası Atiba Hutchinson ve Ryan Babel’deydi. İkili dün basın önüne geçti, transferleri, yeni sezon dileklerini ve gündemi değerlendirdi. Atiba, Real Madrid’den alınan yeni transfer Pepe konusunda “Onun kalitesini konuşmaya anlatmaya gerek yok. Kupalar kazanmaya alışık biri. Kendisiyle çok önemli işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Babel ise Pepe transferinin Beşiktaş’a seviye atlatacağını söyledi. İşte oyuncuların görüşlerinden satırbaşları...
ATİBA: Beşiktaş’ın son dört senedeki yükselişini ‘olağanüstü.’ Geçen sezondan genel olarak memnunum ama sakatlığım, Şampiyonlar Ligi’nden elenmemiz ve Lyon’a penaltılarla geçilmek üzüntü vericiydi. Hedefimiz üst üste üçüncü şampiyonluk. Kariyerimi burada noktalamak benim için de güzel olur. İleride altyapıda görev almayı düşünebilirim. Burada bulunduğum sürede Oğuzhan’ın gelişmesi beni çok etkiliyor. Favori tezahüratım üçlü. Taraftarın önüne çıkmayı özledim.
BABEL: Bu takıma ocak ayında katıldım ve gurur duyuyorum. Beni bu takıma kazandıranlara da minnet duyuyorum. Şampiyonluğun, başarının bir parçası olduk. Umarım bu sezon da başarılı oluruz. Forvet oynayabilirim ama kariyerim boyunca tutturduğum istatistiklere bakıldığında tam anlamıyla bir golcü olduğumu söyleyemem. 20 gol atmadım hiç. Topu saklayabilirim, arkadaşlarıma servis yapabilirim ama tam anlamıyla forvet oynayabileceğimi söyleyemem. Kiminle oynamak istediğime gelirsek, Beşiktaş transfer ederse Lionel Messi’yle oynamak isterim. Türkçeyi tam anlayamıyorum ama özellikle taraftarlarla futbolcuların birlikte yaptığı üçlü tezahüratı benim favorim.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...