Tyler Boyd dondu kaldı!

Düzenleyen:
Tyler Boyd dondu kaldı!

SPOR Haberleri

Yönetim ve teknik heyet arasındaki görüşmeler tüm gün sürdü. Lens, Mirin ve Douglas'tan sonra ABD'li Boyd'un da sözleşmesi donduruldu

MURAD TAMER

Beşiktaş'ta yabancı kontenjanı gereği kadro dışı kalan son isim Tyler Boyd oldu. Dün teknik heyet ile yönetim toplantı yaptı ve enteresan anlar yaşandı. Kadro dışı kalması düşünülen isimler sürekli değişti. İlk olarak Sergen Yalçın ve ekibi 19 yaşındaki Hasic'in kadro dışı kalması gerektiğini savundu. Genç oyuncu üzerinde karar kılınmıştı ancak bu durumun basına sızması sonrasında sosyal medyada siyah-beyazlı taraftarlar Hasic'e sahip çıktı. 

Ljajic'e kalkan

Taraftarın tepkisi üzerine Hasic'in kadro dışı bırakılmasından vazgeçildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, sürekli sakatlık yaşayan N'Koudou'dan yana oyunu kullandı. Ancak teknik heyet, N'Koudou'ya ihtiyaç olduğunu savundu. Bunun üzerine Ljajic ve Boyd isimleri masaya yatırıldı. Sergen Hoca bu durumda Ljajic'ten vazgeçebileceğini söyledi. Ancak Çebi ve yönetim, Boşnak'ın faydalı olacağını savundu. Olan Tyler Boyd'a oldu.

Havaya giden para: 5,4 milyon avro!

Boyd'un lisansının dondurulmasından sonra Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimler netleşti. ABD'li oyuncunun yanı sıra Lens, Douglas ve Mirin de takımdan uzak kalacak. Beşiktaş’ın faydalanamayacağı isimlere ödenecek yıllık ücretler şöyle:  Boyd: 1.3 m€, Lens: 1.9 m€, Douglas: 1 m€, Mirin: 1.2 m€. Toplam: 5,4 milyon avro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...