Cisse: Böyle bir daveti kaçıramazdım

Düzenleyen:
Cisse: Böyle bir daveti kaçıramazdım

SPOR Haberleri

Kariyerini sarı-lacivertlilerde sürdürme kararı alan Papiss Cisse “Hedefleri olan çok büyük bir kulüp sizi istiyorsa seçim yapmakta hiç zorlanmazsınız” diye konuştu.

EMİN ULUÇ

Aytemiz Alanyaspor’daki başarılı performansının karşılığını 35 yaşında Fenerbahçe’ye imza atarak alan Papiss Cisse, sarı-lacivertlilerin reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp olduğunu ifade etti. Samandıra’da düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Senegalli golcü “Farklı takımlardan teklifler aldım ancak tercih yapmak kolay oldu. Fenerbahçe çok büyük ve kulübün hedeflerim ilgimi çekti” derken yeni takımının başarısında katkı vermek istediğini söyledi.

Korkum yok

Sözleşmesi bittikten sonra tatil döneminde ailesiyle birlikte vakit geçirdiğini dile getiren Papiss Cisse, eski hocası Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşmelerden sonra transferin bittiğini belirtirken rekabetten çekinmediğini vurguladı. Golcü oyuncu Cisse “Benim bir korkum yok. Takım adına çalışmak için buradayım. Fenerbahçe’nin hedefi kişilerden önce gelir. Burada bulunma sebebim gol atmak. Çok çalışmam gerektiğinin farkındayım eksiklerimi kapatacağım” açıklaması yaptı.

Cisse: Böyle bir daveti kaçıramazdım

ALTAY, MİLLÎ TAKIM TARTIŞMASINA NOKTA KOYDU: ARMANIN PEŞİNDEYİZ

Ümit Millî Takım kadrosunda yer alan F.Bahçe'nin file bekçisi Altay, "Şu anda üstümde millî arma var, mühim olan bu. Benim için A Millî ya da Ümit Millî hiç fark etmez. Nerede görev verilirse oynarım. Bizim için en önemli şey sahada çalışmak. Gerisi gelecektir” dedi.

İLK İDMAN: HOŞ GELDİN ADEMİ

Fenerbahçe’nin son gün transferlerinden Perotti sakatlığı sebebiyle tedavi görürken, Pelkas, millî takımda olduğu için antrenmanda yer almadı. İlk idmanına çıkan Kemal Ademi’yi ise teknik heyet ve takım arkadaşları alkışlarla motive etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...