Türkiye'ye 3 ödül

Türkiye'ye 3 ödül

SPOR Haberleri

Spor Yazarları Ödülleri sahiplerini buldu. Arkadaşlarımız Hüsamettin Acar, röportaj ve serbest yazı dalında Emin Batırel'de sayfa düzeni dalında ödül aldı

TSYD'nin "Spor Oscarları" yarışmasında 10 dalda 32 ödül sahiplerini buldu. ACAR, röportajda birincilik, serbest yazıda ikincilik; BATIREL de sayfa düzeninde üçüncülük kürsüsüne çıktı...Geleneksel Spor Yazarları Ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Törenin açılış konuşmasını yapan TSYD Başkanı Naci Arkan, "Meslektaşlarımızın bir yıllık emeklerini değerlendirirken ince eledik, sık dokuduk. Ödül alanları tebrik ediyorum" dedi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, MHK Başkanı Zekeriya Alp, eski başkan Yusuf Namoğlu, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu, PTT Basın Müşaviri Ümit Yeşildağ, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, spor adamları, spor yazarları ve ailelerinin katıldığı ödül töreninde, gazetemizden Hüsamettin Acar, Röportaj dalında kazandığı birincilik ödülünü Ufuk Özerten'den, Serbest Yazı dalında kazandığı ikincilik ödülünü de MHK Başkanı Zekeriya Alp'ten aldı. Sayfa düzeni dalında üçüncü olan M.Emin Batırel'e ödülünü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto takdim etti. Mehmet Baykan ve Mehmet Atalay'ın da birer konuşma yaptığı gecede katkılarından dolayı Basın İlan Kurumu, Spor Toto Teşkilatı ve PTT Teşkilatı'na birer plaket verildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...