Tümer Metin'den Mancini hakkında flaş açıklama

Tümer Metin'den Mancini hakkında flaş açıklama

SPOR Haberleri

Lig TV'de yayınlanan Maraton programının yorumcularından Tümer Metin İtalyan teknik adam Roberto Mancini hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e olan yakınlığı ile bilinen Tümer Metin, Roberto Mancini hakkında ilginç ifadeler kullandı. Galatasaray'ın efsane oyuncularından Hakan Şükür, Lig TV'de yayınlanan Maraton programında İtalyan teknik adam Roberto Mancini hakkında ilginç ifadeler kullandı. Şansal Büyüka'nın "Galatasaray, Roberto Mancini ile anlaştık" açıklamasını destekleyen Şükür, "Mancini, Galatasaray ile büyük oranda anlaştı, sadece ufak pürüzler var. Bu pürüzlerde Mancini'nin yardımcılarından kaynaklanıyor ancak Mancini, Galatasaray'ın teknik direktörü oldu diyebiliriz." dedi. Hakan Şükür'ün ardından Roberto Manci hakkındaki görüşlerini ifade eden Tümer Metin de, Roberto Mancini'nin genel olarak oyuncular ile sorunlar yaşayan bir teknik adam olduğunu ve bu nedenle Galatasaray'da da sorunlar yaşayabileceğini ifade etti. Mancini'nin detaycı bir teknik adam oldugunu vurgulayan Tümer Metin, "Mancini eğer bir kulübe teknik direktör oluyorsa, o kulübün anahtarını dahi isteyebilir" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...