'Tudor'a şans vermeliyiz'

Düzenleyen:
'Tudor'a şans vermeliyiz'

SPOR Haberleri

“Tudor’a istediği takımı kurma şansı verelim ki, başarısını gösterebilsin. Biz inandığımız projeyle devam etmek istiyoruz. Şampiyon olacağız”

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün, dün Sofiane Feghouli transferini bitirmek için yola çıkarken, havalanında görüntülendi. Cenk Ergün sarı-kırmızılı kulüpteki fotoğrafı çekti hem de yönetim olarak kendilerinin gördüğü Tudor’lu manzarayı tarif etti. Perşembe gecesi Galatasaray tarihinin en büyük facialarından biri yaşanırken, bu duruma 3 gün boyunca resmî anlamda hiçbir reaksiyon verilmezken Ergün, projelerine inandıklarını söyledi. Taraftardan özür dileyen ve üzgün olduklarını belirten Galatasaray Sportif Direktörü “Bulunduğumuz noktadan bir zirve yapmak zorundayız. Değişim içindeyiz. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Lige kadar 3 haftalık bir süreç var. Yeni bir kamp süreci düşünüyoruz. Lige hazır olmamız lazım. Şampiyon olacağız. Başka yolumuz yok” ifadelerini kullandı. 

Gelecek-gidecekler var
“Bunun arkasından daha güçlü çıkmamız lazım. Bunu becerebilirsek katılacak arkadaşlarla birlikte lig içerisinde güçlü ve Galatasaray’a yakışır bir takım ortaya koyacağımızı düşünüyorum” öngörüsünde bulunan Cenk Ergün, yönetimin de Igor Tudor’un arkasında durduğunu savundu. Ergün “Yönetimimizin bize verdiği destekle hocamızla devam ediyoruz. Yapacaklarımız var. Gerçekleştiremediğimiz gelecek ve gidecek arkadaşlar var. Onları yapınca Tudor için daha değerlendirilebilir bir ortam olacaktır” dedi.

Şans verelim
Transferlerin “Igor Tudor isteğiyle mi” gerçekleştiğine dair gelen soruya Cenk Ergün, “Sadece Igor Tudor’un istediği oyuncular değil, yönetim ve başkanımızın da isteği ve onayıyla ve ortak projesiyle gerçekleşiyor. Geçen sene devam eden bir takıma değil... Bu sezon takım henüz kurulamamış durumda. Kendisini gösterebilmesi için en kısa zamanda transferlerimizi tamamlarız. Transfer dönemi boyunca bir takım fırsatlar doğacaktır, onları saymıyorum. Onun istediği ve yönetimin hemfikir olduğu takımı kurma şansı verelim ki başarısını gösterebilsin” cevabını verdi.

Kafalar karışık
Cenk Ergün “Yönetim hocanın arkasında” şeklinde açıklamalar yapsa da, yönetim kurulu üyeleri Tudor ile yolların ayrılmasından yana. Bir yanda Başkan Dursun Özbek’i de zor durumda bırakmak istemeyen ve ne yapacaklarını şaşırmış olan kurmaylar, öte yanda Mircea Lucescu ile yapılan görüşmeler var.

PARİS’TE CEZAYİRLİ YILDIZIN MENAJERİYLE BULUŞULDU
Feghouli zirvesi

Galatasaray’da başkan Dursun Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün, Fransa’nın başkenti Paris’in yolunu tutarak bir süredir transfer edilmek istenen Sofiane Feghouili’nin menajeriyle buluştu. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun bonservisi için West Ham Kulübü ile 4 artı 1 milyon avroda el sıkışan sarı-kırmızılılar, İngilizler ile tüm pürüzleri de gidermişti. Dün ise Cezayirli futbolcunun menajeriyle kontrat detayları görüşüldü. 

Hafta içinde gelecek
Feghouli’nin menajerinin önüne 4 senelik sözleşme koyan Galatasaraylı yetkililer, oyuncunun daha önce yıllık 2.8 milyon avroyu kabul ettiği bildirdi. Cezayirli futbolcunun temsilcisi maaş konusunda bir problemleri olmadığı ancak bonus şartları olduğunu iletti. Gelen bonus talebinin ise her sezon için 1 milyon avroyu bulduğu kaydedilirken, G.Saray cephesinin bu istekleri de kabul ettiği, transferin hafta içi resmiyet kazancağı ve oyuncunun da İstanbul’a geleceği aktarıldı. 

Tudor davacı oluyor
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ailesiyle birlikte kaldığı otelde havuz başında güneşlenirken gizlice fotoğrafının çekilmesi üzerine çılgına döndü. Hırvat teknik adam özel hayatına müdahale edildiği için tepki gösterdi. Tudor kendisinden habersiz gizlice çekilen görüntüler sebebiyle oteli de mahkemeye verme kararı aldı.

Sinan açık artırmada!
G.Saray’da kıymeti bilinmeyen Sinan Gümüş için İtalyanlar yarışa girdi. Cimbom’un genç futbolcusu İtalya’dan bir teklif daha geldi. Sampdoria’nın 4,5 milyon avroluk teklifinin ardından bu defa Fiorentina 5 milyon avroyu masaya koydu. Sarı-kırmızılı yöneticiler 23 yaşındaki futbolcuyla toplantı yapıp onun tercihine göre karar alacak.

Albayrak’tan gönderme
Sarı-kırmızılı eski yönetici Abdürrahim Albayrak, dün Instagram’da manidar bir paylaşım yaptı. Sneijder, Telles, Melo ve Muslera’nın yer aldığı fotoğrafı yayımlayan eski yönetici altına da “Takım ruhu, arkadaşlık ruhu ve şampiyonluk” notunu yazdı. 

Yasin’in kaybı büyük!
Galatasaray’da Yasin Öztekin neredeyse son 1 yıldır zamlı yeni sözleşme istiyordu. Ancak Östersunds faciasının ardından  tecrübeli futbolcunun bu umutları suya düştü. 2018’de sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi sona erecek Yasin, mukaveleye göre bu sezon 1 milyon 150 bin avro garanti para kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...