Tromsö'lü oyuncular çok mutlu

/ Kaynak: CHA
Tromsö'lü oyuncular çok mutlu

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş'a 2-1'in rövanşında 2-0 yenilerek elenmesine rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Norveç ekibi Tromsö'de oyuncular büyük sevinç yaşadılar.

UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş'a verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını CAS'ın onamasının ardından UEFA'den gelen haber sonrası Tromsö'lü oyuncular Avrupa Ligi'ne katıldıkları için çok mutlu olduklarını söylediler. Beşiktaş'ın yerine Avrupa'ya gidecek olan ve bugün Monaco'da çekilen kura sonunda K Grubu'nda Tottenham (İngiltere), Anji (Rusya) ve Sheriff (Moldova) takımlarıyla eşleşen Tromsö'nün Kulüp Başkanı, teknik direktörü ve oyuncuları Türkiye'den ayrılmadan önce Cihan Haber Ajansı'na çok önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'da Beşiktaş'a yenilmelerine rağmen CAS'tan siyah - beyazlılara gelen kötü haberle UEFA'ya gidecek olan Tromsö'de teknik direktör Agnar Christensen, Beşiktaşlılar için üzüldüğünü ve davayı tam anlamıyla bilmediği için yorum yapamayacağını söyledi. Christensen siyah - beyazlı teknik direktör Slaven Bilic'i ise tam bir centilmen olarak yorumladı. Tromsö'nün kalecisi Marcus Sahlman da böyle fırsatı yakaladıkları için memnun olduklarını belirtti. Tecrübeli kaleci Sahlman, "Eğer Beşiktaş'ı burada yenmiş olsaydık daha hoş olurdu çünkü soyunma odasında kutlama yapacaktık. Dava hakkında da çok fazla bir bilgim yok. Fenerbahçe'nin başına ne geldiyse onlarında başına o geldi. Bence adil bir karar oldu. CAS'ın doğru bir karar verdiğini düşünüyorum." dedi. Tromsö'nün gruplardan çıkıp çıkamayacağı için ise Sahlman, "Biliyorsunuz ki Tromsö kuzeyde ve şartlar bizden yana olacak. Gelecek takımlara baya bir problem çıkaracaktır. Bu arada İstanbul'daki futbolun atmosferi çok güzel. Tabi stat ile taraftarın arası uzak olmamak şartıyla. Olimpiyat stadında uzaktı." diye konuştu. Takımın oyuncularından Remi Johansan ise Türkiye'deki futbol atmosferinin çok çılgın ve inanılmaz olduğunu, taraftar grubunun ise çok yüksek sesle tezahürat yaptığını ifade etti. Beşiktaş'ın CAS davası ile ilgili ise "Beşiktaş'ın davası hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Ama verilen karar ile çok mutluyuz. Gruplarda da çok iyi takımlar olacak çıkıp çıkmayacağımızı bilmiyorum bekleyip göreceğiz." şeklinde konuştu. Tromsö Kulübü Başkanı Bjorn Nilsen'de Türkiye'deki seyirciler çok mükemmel olduğunu ve statların çok güzel olduğunu söyledi. CAS'ın vermiş olduğu karar için ise konuşmak istemediğini ama öyle ya da böyle UEFA'ya gittikleri için mutlu olduğunu kaydetti. nbsp;Her maç için ayrı ayrı hazırlandıklarını ifade eden Başkan Nilsen, "Umut ediyorum gruplarda iyi şeyler yapacağız ama en kötü ihtimalle bir kaç puan alırız." dedi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...