Trabzonspor'u Enisler sırtladı

- Güncelleme:
Trabzonspor'u Enisler sırtladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un hocası, 21 yaşındaki Enis Destan’dan yüksek verim almaya başladı. Enis Bardhi de kazanıldı

Trabzonspor'da problem bir hayli fazlaydı ancak Kasımpaşa karşısında alınan 5-1’lik galibiyet kazanımları da beraberinde getirdi. İlk 4 haftada 8 gol atan bordo mavili takımda Enis Destan ve Enis Bardhi 2’şer golle ön plana çıktı. Altınordu’dan 600 bin avroya alındıktan sonra geçen sezonu Polonya ekibi Warta Poznan’da kiralık geçiren Destan, Çaykur Rize maçının ardından Kasımpaşa karşısında da sahne aldı.

BEKLENTİ ARTTI

Sezon başı ayrılığı gündemde olan ancak istenilen seviyede teklif gelmemesi üzerine kadroda tutulan Enis Bardhi de parlayan bir diğer oyuncu oldu. Maxi Gomez’i Cadiz’e kiralayan 1 numaralı forveti Umut Bozok’tan ise ilk 3 haftada gol göremeyen Karadeniz ekibinin Enis Destan ve Enis Bardhi’nin katkıları çok anlamlı ve değerli oldu. Teknik direktör Nenad Bjelica iki isimden beklentiyi biraz daha yukarı çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...