Trabzonspor yara aldı: Deplasmanda Sivas'a takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor yara aldı: Deplasmanda Sivas'a takıldı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Saiz ve Manaj’ın gollerine Pepe ile Onuachu karşılık verdi. Manaj süper golüyle bir daha sahne aldı, Trezeguet tabelayı eşitledi. Fırtına kan kaybetti.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinin ardından toparlanan ve yeni hocasıyla yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, Sivas’taki gol düellosundan bir puanla ayrıldı. Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşma futbolseverlere seyir zevki yüksek anlar yaşatırken, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor’un Servet Çetin yönetiminde iç sahada maç kazanamama serisi de yedi maça çıktı.

SİVAS HIZLI BAŞLAD

Ligde haftanın kapanış maçına iyi başlayan taraf ev sahibi ekip olurken, maçın henüz 4. dakikasında Saiz ceza sahası dışından çıkardığı şutla takımını öne geçirdi: 1-0. Golün ardından hız kesmeyen kırmızı beyazlı takım, 20’de kaleciden seken kendi kafa vuruşunu tamamlayan Manaj’ın golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarının son bölümünde toparlanan Trabzonspor, 39’da yıldız oyuncusu Pepe’nin yay üzerinden şutuyla maça tutundu: 2-1.

MANAJ BAZUKA SAVURDU

Bu golün hemen ardından 45+2’de Trezeguet’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Onuachu devre biterken skoru belirledi: 2-2. İkinci yarıda her iki takım da geçiş hücumlarını kovalarken, eşitliği yine Sivasspor bozdu. Manaj 66’da orta sahadan kaptığı topla 25 metreden sezonun en güzel gollerinden birini attı: 3-2. 76’da savunma arkasına iyi sarkan Enis Destan’ın pasını iyi değerlendiren Trezeguet, takımına bir puanı getiren gole imzasını attı: 3-3.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...