Trabzonspor, Burak'tan haber bekliyor

Düzenleyen:
Trabzonspor, Burak'tan haber bekliyor

SPOR Haberleri

Yuvaya dönmek isteyen millî yıldız, Çin kulübüyle masaya oturacak ve kolaylık sağlanmasını isteyecek.

Trabzon’da nefesler tutuldu, herkes Burak Yılmaz’ı bekliyor. Bordo-mavililerin eski golcüsüyle görüşmeye başlaması bile bordo-mavili taraftarların sevince boğulmasına sebep olmuştu. Yapılan görüşmelerde büyük yol kat edilmiş durumda ama hâlâ daha Çin kulübü Beijing Guoan ikna edilebilmiş değil. Burak Yılmaz’ın yıllık 8 milyon avroluk maliyetinden kurtulmak isteyen Çinliler, 8 milyon bonservis ödenen golcü için Trabzonspor’dan 5 milyon avro istiyor. Millî futbolcunun Trabzonspor’dan yılda 3 ile 3,5 milyon avro kazanacağını da hesaplayan bordo-mavili yöneticiler ise 3 milyon avroya çıkabildi. Kiralık formülüne sıcak bakmayan Çin kulübü, Başkan Muharrem Usta’nın son teklifiyle ilgilenmeye başladı. Burak’ın yıllık kazancından 3 milyon avro feragat edeceğini söyleyen Usta, kalan ücreti iki kulübün paylaşabileceğini söyledi.

Burak çok istiyor

Pazarlıklar kıran kırana devam ederken artık Beijing Guoan’ın vereceği son cevap bekleniyor. Transfer gerçekleşirse Trabzonspor son yılların en büyük bombalarından birini patlatmış olacak. Burak Yılmaz önceki günlerde Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve menajerinin de yer aldığı görüşmeye katılmıştı. Yıldız golcü Trabzonspor formasını yeniden giymeyi çok istediğini, yeni stadı düşündükçe tüylerinin diken diken olduğunu söyleyince transfer taarruzu başlamıştı.  Burak Yılmaz yöneticilere, transfer görüşmelerinde aktif rol almak istediğini belirterek, “Kulübümle görüşeceğim ve onları ikna edeceğim” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...