Trabzonspor Aykut'u sildi

Düzenleyen:
Trabzonspor Aykut'u sildi

SPOR Haberleri

Kadro dışı bırakılan ardından idmanlara çıkmadığı için noter tespiti yaptırılan tecrübeli defans oyuncusunun mukavelesi “tek taraflı” feshedildi

Karadeniz ekibinde sıcak gündem Aykut Demir’di... Sebebi ise ne futbolu, ne transferi ne de açıklamalarıydı... Tavrıydı... Disiplinsiz davranışlarda bulunan ve 1 yıl daha mukavelesi bulunan Aykut Demir’in sözleşmesi feshedildi.. Bekleneni veremeyen ve geçen sezon Osmanlıspor’a kiralanan 28 yaşındaki stoper idmanlara çıkmıyordu. Bordo-mavililer şartlara uymayan ve antrenmanlara çıkmayan Demir için önce noter tespiti yaptırdı. Ardından da dün KAP’a bildirimde bulunup Aykut Demir’in mukavelisini tek taraflı feshettiğini duyurdu. Gerekçe ise mukavele şartlarındaki kulüp içi disiplin yönetmeliğine aykırı hareketti.
> Bir de Ibanez’e bak
Yılda 1 milyon 300 bin garanti ücreti bulunan Aykut Demir’de bunlar yaşanırken kadroda düşünülmeyen bir başka isim ise Luis Ibanez’di. Ancak onun tarzı da tutumu da profesyoneldi. 29 yaşındaki sol bek yönetime problem çıkarmamak için oynayabileceği kulüp bakıyor. Birkaç kulüple temasta olan Ibanez’e yönetimin de transferinde kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Karadeniz ekibinde gelecek isimlere bakarsak yönetim Serdar Taşçı ve Jose Sosa konusunda bekleyişini sürdürüyor. Oyuncularla her konuda anlaşan ancak kulüpleriyle pazarlıklar devam ediyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...