Gel aslanım!

Düzenleyen:
Gel aslanım!

SPOR Haberleri

Aylardır savunmanın soluna transfer isteyen Igor Tudor, Asamoah işi devre arasına kalınca geçici çözüm buldu

Galatasaray’da sol bek problemi giderilemedi... Kwadwo Asamoah’ın son anda yatması yönetimin planlarını altüst ederken, kalan kısa sürede formüller üretilmeye çalışıldı. Son olarak Igor Tudor’a “Hakan Balta’yı alternatif olarak kadroda tutalım” seçeneği önerildi ama Hırvat teknik adam, tecrübeli futbolcuyla birlikte kamp dönemi geçirmediklerini, Hakan’ın fiziksel durumunun sol bek pozisyonu için yeterli olmayacağını ifade ederek “Linnes’e bir şey olsa ve Hakan’ı oynatmak durumunda kalırsak, bize o noktada faydalı olacağını düşünmüyorum. Zaten Hakan da planlarım arasında yok” cevabını verdi. Tudor, Rahman Baba, Uğur Çiftçi, Nicolas Tagliafico ve Iasmin Latovlevici seçenekleri arasında eski öğrencisini işaret etti.
> İki gün süre kaldı
Rahman Baba’nın geçen yıl ağır bir sakatlık geçirmiş olması Hırvat çalıştırıcıyı düşündürürken, son tahlilde Uğur Çiftçi’nin de bu sezonki heyecanı kaldıramayacağı görüşünde birleşildi. Tagliafico için de yüksek bir maliyete girilmesinin gereksiz olduğunu ifade eden Igor Tudor, en mantıklı hamlenin Iasmin Latovlevici olacağını savundu. 31 yaşındaki futbolcuyla geçen yıl Karabük’te çok iyi bir uyum yakalayan Tudor, Latovlevici’nin oyun felsefesini ve isteklerini çok iyi anlayan bir oyuncu olduğunu söyledi. Galatasaray transfer döneminin bitmesine 2 gün kala Rumen futbolcunun işini bitirmek istiyor.        > Burhan Can Terzi
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...