Trabzonspor 50. yılına 3 bomba ile girmeye hazırlanıyor

Düzenleyen:
Trabzonspor 50. yılına 3 bomba ile girmeye hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz ve Serdar Taşçı’nın gelmesinden sonra orta sahaya yapılacak takviye ile transfer kapatılacak. Bu bölge için en büyük aday Jose Sosa

Trabzonspor’da nefesler tutuldu. Bordo-mavililerin büyük oranda anlaşma sağladığı Serdar Taşçı ve Burak Yılmaz transferlerinin ardından orta sahaya da bir takviye yaparak transfer çalışmalarını tamamlayacağı öğrenildi. Yeni sezon öncesi nokta atışı transferle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan ve şu ana kadar Bongonda, Kucka ve Kâmil Ahmet’i kadrosuna katıp Spartak Moskovalı stoper oyuncusu Serdar Taşçı ile Beijing Guoan takımında forma giyen forvet oyuncusu Burak Yılmaz ile de büyük oranda anlaşan Trabzonspor’un “10 numara” bölgesi için eski Beşiktaşlı Jose Ernesto Sosa ile görüşmelerini hızlandırdığı öğrenildi. 
Usta İtalya yolcusu
Teknik direktör Ersun Yanal’ın transferini çok istediği Zlatko Junuzovic ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanınca, aynı bölgede forma giyen Jose Sosa yeniden gündeme gelmişti. Oyuncunun yıllık kazancının yüksekliği nedeniyle yapılan ilk görüşme olumsuz neticelense de Başkan Muharrem Usta, Serdar Taşçı’nın transferini sonuçlandırmak için bulunduğu Rusya’dan dönüşte, İtalya’ya gitmeye karar verdi. Milan kulübü yetkilileri ile Juraj Kucka’nın transferinde kurulan ilişkileri kullanarak Sosa’yı daha uygun maliyetlerle kadroya katmaya çalışacak olan Başkan Usta’nın, oyuncuya ise yıllık 2 milyon 250 bin avro teklif etmesi bekleniyor. Sosa ise daha önce yıllık 4 milyon euro talep etmişti.

Sosa da istiyor!
Milan’da umduğunu bulamayan ve takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Jose Sosa’nın Trabzonspor’un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Yeniden Türkiye’de forma giymek istediği öğrenilen Arjantinli yıldızın, Başkan Muharrem Usta ile İtalya’da yapacağı görüşmenin ardından imza atması bekleniyor.

Elde var Hugo
Trabzonspor’da Dame N’Doye, sol dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle kamp döneminde verimli olamadı.  Ersun Yanal’ın forvet hattında tek alternatifi şu anda Hugo Rodallega. Kolombiyalı oyuncu 5 hazırlık maçında forma giymiş, 3-3 biten Sefed maçında ceza sahası dışından 2 gol atmıştı.
Derdi savunma
Ersun Yanal, Macaristan ve Slovakya kampındaki 5 hazırlık maçında savunma oyuncularının performansından memnun kalmadı. Tecrübeli hoca, 4-3 kazanılan Zilina maçı sonrası savunma hattını ciddi biçimde uyardı. Trabzonspor hazırlık maçlarında 11 gol atarken kalesinde de 11 gol gördü

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...