Avrupa'da tarihin en büyük transferleri için nefesler tutuldu

Düzenleyen:
Avrupa'da tarihin en büyük transferleri için nefesler tutuldu

SPOR Haberleri

Tarihî alışverişe çok az kaldı. Neymar PSG’ye, Mbappe ise Real Madrid’e imza atmak üzere

Avrupa’da transfer piyasasının en değerli isimleri olan Barcelonalı Neymar ile Monaco forması giyen Mbappe yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Katalan ekibinin yıldızı Neymar’ın PSG ile anlaştığı biliniyor. Hatta Fransız L’equipe gazetesi Brezilyalı futbolcunun 5 yıllık imzayı attığını bile öne sürdü. İddialar bir kenarda dursun Barcelona Başkanı Joseph Maria Bartomeu ilk defa Neymar’ın takımdan ayrılabileceğini itiraf etti. New York Times gazetesine konuşan Bartomeu “Neymar başka takımda oynamak isterse yapabileceğimiz birşey yok” dedi. Brezilyalı yıldız PSG’ye giderse 222 milyon avro ile tarihin en yüksek bedelli transferi gerçekleşmiş olacak. 
Transfer döneminde Neymar ile vitrinde en çok öne çıkan isim olan Kylian Mbappe konusunda ise yeni bir gelişme yaşandı. 18 yaşındaki yıldızın 180 milyon avro karşılığında Real Madrid’e gideceğine kesin gözüyle bakılıyor ancak Fransız yıldızın kulübü son anda işi yokuşa sürdü. Teklifi az bulduklarını açıklayan Monacolu yöneticiler, 34,5 milyon avroluk devlete ödenecek olan vergiyi de Real Madrid’in ödemesini istedi. Böylelikle Real’in ödemesi gereken bedel 214 milyon avroya çıkıyor. Bu gelişmeler üzerine Mbappe için daha önce teklifte bulunan Manchester City’nin tekrar devreye girdiği ve önümüzdeki günlerde yeni bir teklif yapacağı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...