Trabzon'dan devrim gibi karar

Trabzon'dan devrim gibi karar

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçında olayları taraftar gruplarının çıkarttığını belirtip, ''Tribünde artık grup olmayacak" dedi.

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu önceki akşam bir TV programında Futbol Federasyonu kurullarının adaletine güvenmediklerini yineledi. ''Cezada beklentimiz 3-4 maç civarındaydı'' diyen başkan, ''Ceza normal kuralların dışında. İtiraz etmeyecektik ama ceza ağır olunca sessiz kalmayız, gerekli itirazları yapacağız'' dedi.

İNDİRİMLİ BİLETE SON

Yaşananların kendilerini üzdüğünü belirten Hacıosmanoğlu bundan sonra taraftar grupları olmayacağını söyledi: nbsp;''Bağımsız tribünlerde bir gerginlik yaşanmazken, kulüpten indirimli bilet alan taraftarların olduğu yerde olaylar çıkıyor. Taraftar gruplarının değil de bütün Trabzonsporluların olacağı bir grubu sağlayacağız, bunun dışında grup olmayacak. Bunu önümüzdeki sezonlar için hazırlayacaktık ama öne çekmemiz gerektiğini gördük.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...