Taciz eyleminde provokasyon

Taciz eyleminde provokasyon

GÜNDEM Haberleri

Bazı dolmuş şoförlerinden taciz gördükleri iddiasıyla gösteri yapan öğrencilerin eyleminde, rektörlük binası ve polisler taşlandı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Melikşah Öğrenci Yurdu'nda kalan kız öğrenciler, bazı minibüs şoförleri tarafından taciz edildikleri iddiasıyla, önceki akşam yurt binalarından çıkarak rektörlük binasına doğru yürüdü. Protesto gösterisi sırasında öğrencilerin arasında bulunan yüzü maskeli bir grup, binayı taş yağmuruna tuttu. Çıkan olaylara basınçlı su ile müdahale edilirken; 1 polis, atılan taşlardan yaralandı, 26 öğrenci gözaltına alındı. Bu sırada dağılan bazı gençlerin, rektörlük binası dışında çevredeki diğer binaları ve dolmuş duraklarını da taşladığı görüldü. Daha sonra yurt önünde toplanan öğrenciler, yurt bahçesinin kapısını ateşe verdi. nbsp;3 saat süren eylem, öğrencilerin yurt binasına girmesiyle sona erdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...