Trabzon frene bastı

- Güncelleme:
Trabzon frene bastı

SPOR Haberleri

Sezon başında 13 transfere imza atan Karadeniz ekibi devre arası transfer sezonunu sessiz geçiriyor. Yönetim, oyuncu almaktan çok, göndermekten yana

Kadro maliyeti 41 milyon avroları bulan Trabzonspor, devre arası transfer sezonunda frene bastı. Sezon başında yaptığı 13 yeni transferle dikkati çeken bordo mavililer, şampiyon kadroyu büyük oranda değiştirince uyum problemiyle karşı karşıya kalmıştı. Yıllık oyuncu giderlerini 30 milyon avrolara düşürmek isteyen Ahmet Ağaoğlu yönetimi, Kouassi, Yusuf Erdoğan ve Emrehan Gedikli ile yollarını ayırarak bütçeyi şimdilik 2 milyon avro daha düşürüp 39 milyon avroya indirdi. 

BÜTÇE REVİZYONU

Djaniny, Larsen, Bardhi, Denswil, Lahtimi gibi isimler için beklenen teklifler henüz kulübe ulaşmasa da menajerler arasında görüşmeler devam ediyor. Eğer bu isimler istenen rakamlara elden çıkarılabilirse yönetim bütçede ciddi bir revizyon yapmış olacak. Lig, kupa ve Avrupa için kadronun yeterli olacağını düşünen bordo mavililer oyuncu satışına odaklanmış durumda. Trabzonspor lisansı çıkarılan Bruno Peres’i oynatabilmek için en az bir yabancıyla yollarını ayırmak mecburiyetinde. 

25 MİLYONLUK KATKI

Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu’nun başlattığı forma kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Trabzon’da öğrenim gören ve sayıları 145 bini bulan ilk ve ortaokul öğrencilerine hediye etmek üzere başlatılan forma kampanyası çerçevesinde 57 bin forma satışına ulaşıldı, kasaya 25 milyon lira girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...