Cimbom'un Ada aşkı! İki isimden birisi...

- Güncelleme:
Cimbom'un Ada aşkı! İki isimden birisi...

Spor Haberleri

Haji Wright transferini rafa kaldıran Aslan, Seferovic’in yerine önce Chelsea’li Fofana’ya, ardından da Crystal Palace’ın 1,92’lik devi Mateta’ya talip oldu.

Okan Buruk’un raporu doğrultusunda Galatasaray, beklentileri karılaşamayan Haris Seferovic’in yerine forvet arıyor. Sarı kırmızılıların hedefinde yer alan ilk isim Antalyaspor forması giyen Haji Wright’tı. Ancak Akdeniz ekibi 10 milyon avroluk isteğinde ısrar edince masadan kalkan Aslan, David Datro Fofana’yı kiralamak için Chelsea’nin kapısını çaldı. Ancak Maviler, önceliklerinin 20 yaşındaki santrforu İngiltere’den bir takıma kiralamak olduğunu, eğer bu durumun olmaması hâlinde transferin son günlerinde bu konuyu tekrar görüşebileceklerini ilettiler.

KİRALIK DEĞİL SATILIK!

Yaşanan bu gelime sonrası Galatasaray bu defa da rotasını Jean-Philippe Mateta’ya çevirdi. Crystal Palace’ta oynayan 25 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçen Aslan, kiralık teklifini iletti. 1,92’lik oyuncu bu sezon Crystal formasıyla 16 maça çıkmasına rağmen sadece 1 defa gol sevinci yaşayıp beklentilerin çok altında kaldı. İlk gelen bilgilere göre Ada ekibi golcü ismi bonservisiyle satabileceğini bildirdi. Sarı kırmızılılar ise satın alma opsiyonlu kiralık formülüne İngilizleri ikna edebilirse Mateta’ya kadrosuna katacak. 

ÖZBEK'E 50 GÜN CEZA

PFDK, sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e 50 gün hak mahrumiyeti ve toplam 320 bin TL ceza verdi. F.Bahçe Başkan Vekili Erol Bilecik’e de 200 bin TL para cezası kesildi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı 3 ay hak mahrumiyeti ve 200 bin TL para cezası aldı. 

MOURA ASLAN'I REDDETTİ

G.Saray, yaz transfer döneminde İcardi’den önce Lucas Moura ile ilgilenmişti. İtalyan basını sarı kırmızılıların bonservisi elinde olan yıldızla tekrar temasa geçtiğini yazarken, 30 yaşındaki oyuncunun gelen teklifi reddettiğini iddia etti. En son Tottenham forması giyen Brezilyalı, kadro dışı kalınca takımdan ayrılmıştı. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...