Timur'dan Galatasaray taraftarını üzen açıklama: İcardi çok zor

- Güncelleme:
Timur'dan Galatasaray taraftarını üzen açıklama: İcardi çok zor

Spor Haberleri

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, bir özel kanalda sezon başından beri en çok merak edilen konu olan, ‘İcardi’nin kalıp kalmaması’ hakkında taraftarı üzecek açıklamalar yaptı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray'da merakla sonuca bağlanması beklenen İcardi transferi için açıklama Başkanvekili Erden Timur'dan geldi. Gerçekçi olmaları gerektiğini, “Kimseye umut vadetmek hoş değil” sözleriyle vurgulayan Timur, “Mauro İcardi çok büyük oyuncu. Muazzam bir karakter. Arabistan durumları çıkmadan önce İcardi konusunda çok rahattım ama şu an transfer süreci zor” ifadelerini kullandı.

PARADES SİNYALİ

“İcardi’ye çok ciddi teklifler var. Pazar çok etkilenmiş durumda” diyen Erden Timur, “Her pozisyon için 5-6 ana oyuncuyla görüşüyoruz. Hedefimiz Avrupa Şampiyonu olmak ve bunu yapmak zorundayız. Öyle veya böyle Galatasaray Avrupa’nın en iyi 10 takımından birisi olacak” açıklaması yaparken, Leandro Paredes sorusuna gülerek ‘Cevap vereceğimi düşünerek mi soruyorsunuz?’ karşılığında bulunması dikkat çekti.

MUSTAFA'DAN 5,75 MİLYON LİRA

Galatasaray’la Mustafa Muhammed’in yolları ayrıldı. Sezon başında Nantes’a kiralanan Mısırlı golcü, kariyerini artık Fransa’da sürdürecek. Mustafa Muhammed’in satın olma opsiyonunu kullanma kararı alan Fransız ekibi, Galatasaray’a 5 milyon 750 bin avro ödeyeceğini resmî olarak duyurdu.

MALİYET FİYATINA

Galatasaray, iki yıl önce Mustafa Muhamed için Mısır temsilcisi Zamalek'e 1,66 milyon avro kiralama, 3,85 milyon avro da bonservis bedeli ödemişti. 25 yaşındaki Mısırlı forvet, Galatasaray ile 58 maça çıkıp 17 gol, 5 asistlik istatistik yakalamıştı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...