Büyükekşi'den Kuntz yorumu: Şimdillik devam

- Güncelleme:
Büyükekşi'den Kuntz yorumu: Şimdillik devam

SPOR Haberleri

A Millî Takım’da istenilen sonuçların alınamaması üzerine teknik değişim olacağı uzun süredir konuşuluyordu ancak somut bir gelişme henüz olmadı.

EURO 2024 elemelerinde Letonya ve Galler maçı öncesi futbolun patronu TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Stefan Kuntz’un durumu soruldu. Ayrılık olup olmayacağı iddialarına cevap veren Büyükekşi, şu anda gündemin bu olmaması gerektiğini ima ederek iki maça odaklandıklarının altını çizdi.

İNŞALLAH BAŞARILI OLUR

Letonya ve Galler maçlarından 6 puan hedeflediklerini belirten Büyükekşi, “Bütün odağımız millî takım. Sırasıyla gidersek; önce Şampiyonlar Ligi finaliydi, onu başardık. İnşallah darısı bu iki maça. Ondan sonra kongre. İki maç çok güzel geçerse, ona göre hareket ederiz. Farklı sonuçlar olursa, ona göre hareket ederiz. Şu anda hocamızla yola devam ediyoruz. Başarılı olması için de her türlü desteği veriyoruz. İnşalllah başarılı olur” diye konuştu.

HAMİT ALTINTOP: KUNTZ SORGULANDI

A Millî Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, Letonya ve Galler maçları için, "Olayın ciddiyetinin farkındayız. Hedef Almanya 2024. İnanıyorum ki iki maç sonunda iyi bir tablo ortaya çıkacak" derken, "Evet Kuntz sorgulandı. Her şeyi sorguladık. Ciddi bir hedefimiz var" açıklaması yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...