TFF'den küfüre taviz yok!

TFF'den küfüre taviz yok!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun ikinci yarısında da çirkin ve uygunsuz tezahürat ile mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti.

TFF, yayınladığı açıklamada taraftarlara çirkin ve uygunsuz tezahürata aykırı çağrıda ele geçirildi. Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun ikinci yarısında da çirkin ve uygunsuz tezahürat ile mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti. TFF'den yayınladığı açıklamada, "Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesinin düzenlediği çirkin ve uygunsuz tezahuratlara yönelik kural sevk işlemleri, sezonun ikinci devresinde de sıfır tolerans ilkesi kapsamında, çirkin ve uygunsuz tezahuratın süresine bakılmaksızın kararlılıkla gerçekleştirilecektir. Stadyumların herkes için futbol keyfinin yaşandığı, huzur ve barışın tesis edildiği ortamlar haline dönüşmesi için futbolseverleri başta çirkin ve uygunsuz tezahurat olmak üzere her türlü kural suçu teşkil edecek eylemden kaçınılması konusunda uyarır, liglerimizin ikinci devresinde bütün taraftarlara keyifli seyirler dileriz." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...