Drogba: "Sneijder sürekli bağırıyordu, beni öldürecekti"

Drogba: "Sneijder sürekli bağırıyordu, beni öldürecekti"

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba Şampiyonlar Ligi ve takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray 'ın başarılı futbolcusu Drogba, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek gruptan çıktıkları karşılaşmayı anlatırken taraftarın kendilerine gösterdiği destekten bahsetti. Drogba, "Maçın içinde dramatik anlar yaşandı. Kar yağıyordu, maç ertelendi ve grubumuzdaki pozisyonumuz hepsi bir hikayeydi. Bir gün sonra tekrar sahaya çıktık ve taraftar oradaydı. Efsane bir maç olması için her şey hazırdı. Taraftarımızla o gün başardıklarımızdan dolayı gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
Juventus maçının ertelenmesinin ardından ikinci günde taraftarın olmayacağını düşündüklerini söyleyen Drogba, "Herkes gelmişti. Bu harika bir şeydi. Kulüp için harika bir gündü. Sneijder sürekli bana bağırıyordu. Ve golden topu ona göndermem için bana bağırıyordu. Tek şansım topu ona vermekti, yoksa beni öldürecekti. O pastan sonra harika bir gol attı" şeklinde konuştu.
Eski takımı Chelsea ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Londra ekibiyle eşleşmesini değerlendiren Drogba, "Hayatımın sekiz yılı Chelsea'de geçti. Aynı takımda daha uzun zaman geçirmemiştim. Çok özel olacak" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon çeyrek final oynadıklarını belirten yıldız oyuncu, "Chelsea'yi geçmek kolay değil. Teknik direktörü, oyuncuları tanıyorum. Ama bu futbol, bilemezsiniz. Öncelikle İstanbul'da bir şeyler yapmamız lazım" sözlerini sarfetti.
Chelsea'de oynadığı dönemi unutamadığını söyleyen Drogba, sözlerini şöyle noktaladı; "Orası benim evim. Yıllar boyunca böyle olud. Gözüm kapalı bile gol atabiliyordum. Her hafta sonu oradaydım çünkü. O stadı çok iyi tanıyorum. Ben oradan zirvedeyken ayrıldım." (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...